Stiri

”Halloween Kills”, cu Jamie Lee Curtis în rol principal, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american

”Halloween Kills”, cu Jamie Lee Curtis în rol principal, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american
”Halloween Kills”, cu Jamie Lee Curtis în rol principal, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american [Sursa foto: Captură YouTube]
”Halloween Kills”, cel mai așteptat film al toamnei, a debutat pe primul loc în box office în acest weekend. Avem detalii în articol!

Potrivit boxofficemojo.com, filmul horror „Halloween Kills”, cu Jamie Lee Curtis în rol principal, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend. În primul weekend pe marile ecrane din SUA şi Canada, continuarea lungmetrajului din 2018, „Halloween”, a generat încasări de 50,3 milioane de dolari. La nivel global, „Halloween Kills”, regizat de David Gordon Green şi produs de Blumhouse, a obţinut în primul weekend încasări de aproximativ 55,9 milioane de dolari. 

”Halloween Kills”, cu Jamie Lee Curtis în rol principal, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american
”Halloween Kills”, cu Jamie Lee Curtis în rol principal, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american[Sursa foto: Captură YouTube]

Acţiunea din „Halloween Kills” are loc la câteva minute după ce Laurie Strode (Jamie Lee Curtis), fiica ei Karen (interpretată de Judy Greer) şi nepoata Allyson (Andi Matichak) l-au lăsat pe criminalul mascat Michael Myers- care a torturat-o pe bunică aproape toată viaţa- închis într-un subsol în flăcări. Însă în timp ce Laurie este dusă de urgenţă la spital, Michael reuşeşte să să elibereze şi îşi continuă ritualul sângeros.

Trailer- Halloween Kills 

Pe a doua poziție în clasament a debutat „No Time to Die”, al 25-lea lungmetraj din seria „James Bond”. În al doilea weekend, filmul a înregistrat încasări de 24,2 milioane de dolari. La nivel global, filmul a generat încasări de 447,8 milioane de dolari.

Filmul „No Time to Die”, ultimul în care actorul Daniel Craig îmbracă haina agentului 007 îi are în distribuție pe Rami Malek, Lashana Lynch, Léa Seydoux, Ana de Armas, Ben Whishaw şi Christoph Waltz. În ceea ce privește acțiunea din „No Time to Die”, aceasta are loc după cinci ani de la evenimentele din „Spectre”, când Bond a decis să lase în urmă viaţa de agent secret şi să se bucure de libertate în Jamaica.

Trailer- No Time to Die

”Venom: Let There Be Carnage” a coborât un loc în top, până pe trei, după ce a generat încasări de 16,5 milioane de dolari în al treilea weekend de la debut. Filmul regizat de Andy Serkis îl are în rol principal pe Tom Hardy, iar din distribuţie fac parte Woody Harrelson şi Michelle Williams. 

Trailer- Venom: Let There Be Carnage 

Top 10 al box office-ului nord-american de weekend este completat de Animaţia „The Addams Family 2”, Drama istorică „The Last Duel”, regizată de Ridley Scott, cu actorii Matt Damon, Adam Driver, Jodie Comer şi Ben Affleck în distribuţie, filmul fantasy „Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings”, comedia indiană „Honsla Rakh”, comedia SF „Free Guy”, drama „Lamb” şi de o altă producţie indiană, „Most Eligible Bachelor”.