Stiri mondene

Haddaway vine în Romania vara aceasta! Ce mesaj are pentru fanii români: „Va fi cel mai tare festival”

Haddaway vine în Romania vara aceasta! Ce mesaj are pentru fanii romani
Haddaway 
Haddaway, artistul devenit celebru cu super hitul „What Is Love”, vine în vara aceasta în România la un super festival!

Se anunță a fi o vară efervescentă pentru iubitorii de muzică live! We Love Music Festival, cel mai tare festival experiență al verii 2022 aduce pe scenă nume sonore din muzica românească și internațională. Pe scena festivalului va urca, printre alții, Haddaway, care a făcut istorie în muzica internațională cu super hitul „What Is Love”. 

Haddaway, pe numele său complet Nestor Alexander Haddaway, a ajuns cunoscut în toată lumea încă din anii ’90 datorită piesei „What Is Love”, care a ajuns no.1

în nu mai puțin de 13 țări. Au urmat alte piese de succes pentru artistul născut în Trinidad and Tobago, precum "Life", "I Miss You" sau "Rock My Heart". Artistul revine în România, cu un super show în cadrul We Love Music Festival. Iată ce mesaj a transmis Haddaway fanilor români.

Citeste si: Lineup-ul Electric Castle 2022 a fost completat cu artiști trap! Killa Fonic și Nane, confirmați să urce pe scenă anul acesta

„Abia aștept să ne vedem la We Love Music Festival, între 18 și 21 august, în Vâlcea
Fețeni. Va fi cel mai tare festival al anului. Sunt în vacanță acum, vă transmit salutări!”,
a transmis artistul printr-un mesaj video postat pe pagina oficială de Instagram a festivalului.

Haddaway vine în Romania vara aceasta! Ce mesaj are pentru fanii romani
Haddaway 

Lou Bega, ATB, Ronan Keating se află printre ariștii care vor urca pe scenă

Pe scena festivalului vor urca peste 30 de artiști români și internaționali, precum Ronan Keating, ATB, Jay Sean, Ricchi e Poveri, Blue, 3 Sud Est, Connect-R, La Familia, Lou Bega, Dr Alban, Nana, Haddaway, Oceana, Ottawan, DJ Project, Arsenie ex. O-Zone, N&D, Melody Thornton ex. Pussycat Dolls, Class, LA, Body & Soul, Sweet Kiss, Alessandro Canino, Giorgio Ciabattoni și alții. Gazdele evenimentului vor fi reputatul om de radio și TV Liana Stanciu și îndrăgitul artist și MC Nick de la N&D. Festivalul se desfășoară pe parcursul a 4 zile, între 18 și 21 august, în aer liber, într-un loc de poveste, Platoul Fețeni din Râmnicu Vâlcea, chiar la marginea pădurii.

We Love Music Festival, cea mai tare experienta a verii!
We Love Music Festival, cea mai tare experienta a verii!

Publicul se va bucura să audă live cele mai tari hituri din anii 2000 și nu numai. Este cea mai mare
adunare de artişti din epoca de aur a muzicii, pe care a găzduit-o România vreodată! Patru zile
magice de festival, cu peste 30 de nume sonore de la noi și de afară! We Love Music Festival va fi o experiență de neuitat pentru public. Pe lângă un line-up cu artiști de top din România și internaționali, participanții se vor bucura și de un parc de distracții amenajat în spațiul unde se desfășoară festivalul.

Citeste si: Flight Festival, primul eveniment din România, în perioada 26 august- 11 septembrie în Timişoara! Primul val de artiști care vor urca pe scenă

În plus, evenimentul va găzdui și un food court și food trucks cu mâncare pentru toate gusturile. Astfel, festivalul va fi o experiență perfectă atât pentru tinerii puși pe distracție, cât și pentru familiile cu copii, care vor regăsi la We Love Music Festival tot ceea ce au nevoie pentru un weekend memorabil.
Momentele live de pe scenă, cu artiști români și internaționali de top, vor fi completate de Mega Petrecerea Disco Anul 2000, unde petrecăreții vor putea dansa de seara până în zorii zilei.
Biletele s-au pus în vânzare și sunt disponibile aici.

Urmărește We Love Music Festival aici:
https://www.instagram.com/welovemusic.festival/

https://www.facebook.com/Welovemusic-Festival-108877955100176