Lansări muzicale

TEASER: Lady Gaga a compus o piesă pentru noul film "Top Gun: Maverick”: „Am lucrat la ea ani întregi”

Lady Gaga a compus o piesă pentru noul film
Lady Gaga [Sursa foto: Captură YouTube]
Lady Gaga a creat o piesă pentru coloana sonoră a noului film "Top Gun: Maverick” cu Tom Cruise. Primele declarații ale artistei despre compoziția sa!

Lady Gaga a anunțat că noul ei single se va afla pe coloana sonoră a filmului „Top Gun: Maverick”, fiind succesorul celui din 1986. Acesta se va numi „Hold My Hand”, iar artista a explicat pe contul de Twitter că a lucrat la această piesă ani buni de zile. 

Lady Gaga a compus o piesă pentru noul film "Top Gun: Maverick”
Lady Gaga[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Lady Gaga, apariție spectaculoasă pe străzile din New York! Artista a întors toate privirile

„Atunci când am scris piesă pentru "Top Gun: Maverick", nici nu mi-am dat seama de multiplele niveluri pe care le ocupă în inima filmului, în mintea mea şi natura lumii în care trăim. Am lucrat la ea an întregi, perfecţionând-o, încercând să o facem a noastră. Am vrut să fac din muzica o piesă în care să împărţim nevoia adâncă de a fi înţeleşi şi a ne înţelege unii pe alţii, o dorinţă de a fi aproape atunci când ne simţim departe şi o abilitate de a sărbători eroii vieţilor noastre.

Sunt recunoscătoare lui Tom Cruise, Hans Zimmer şi Joe Kosinski pentru această oportunitate şi a fost o experienţă frumoasă să lucrez cu ei. Eu, BloodPop, Ben Rice şi toţi cei care au lucrat la melodie alături de noi sunt încântaţi să o împartă cu voi. Această piesă este o scrisoare de dragoste pentru lume în timpul unor vremuri foarte grele. Am vrut atât de mult să o auziţi. Şi o veţi asculta pe 3 mai”, a spus Lady Gaga despre compoziţia sa.

După ce a fost amânat de foarte multe ori din cauza pandemiei, producția „Top Gun: Maverick” va intra în cinematograge pe 27 mai. Înainte să ajungă în cinematografe, filmul are premiera la festivalul de la Cannes 2022. 

Lady Gaga a compus o piesă pentru noul film "Top Gun: Maverick”
Top Gun: Maverick" îl are pe Tom Cruise în rolul pilotului de avioane[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Lady Gaga, reacție neașteptată după ce a ratat nominalizarea la Oscar 2022: „Inimile voastre uriașe și capacitatea de a spune povești uimitoare”

Top Gun: Maverick" îl are pe Tom Cruise în rolul pilotului de avioane de luptă Pete "Maverick" Mitchell, iar acţiunea se petrece la 30 de ani de la primul film. Pete este acum instructor la o academie de navală şi trebuie să îl pregătească pe locotonetul Bradley Bradshaw, jucat de Miles Teller. Este fiul fostului prieten al lui Maverick, Nick "Goose" Bradshaw. În distribuţie se află şi Jennifer Connely, Jon Hamm şi Val Kilmer. 

TEASER- „Top Gun: Maverick"