Stiri mondene

Gina Pistol, în noul videoclip al lui Smiley! Primele declarații ale artistului: „Este strigătul interior al oricărui om"

Gina Pistol apare în cel mai nou videoclip lansat de Smiley.
Gina Pistol apare în cel mai nou videoclip lansat de Smiley. [Sursa foto: Captură YouTube]
Gina Pistol apare în cel mai nou videoclip lansat de Smiley. Este pentru prima dată când prezentatoarea TV se implică în muzica făcută de tatăl fetiței sale.

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Pe lângă faptul că au o relaţie de aproximativ patru ani, prezentatoarea TV și artistul se iubesc ca la început. Fericirea celor doi a fost şi mai mare în momentul în care au aflat că vor deveni părinţi pentru prima dată. De când a venit pe lume micuța Josephine viața lor s-a schimbat radical! 

Gina Pistol apare în cel mai nou videoclip lansat de Smiley.
Gina Pistol apare în cel mai nou videoclip lansat de Smiley.[Sursa foto: Instagram]

Smiley se lasă „ Purtat de vânt ” în al treilea episod din serialul muzical, intitulat „Mai mult de-o viață” în care apare în premieră și Gina Pistol. Cea mai nouă melodie a artistului are un mesaj foarte puternic și reprezintă lupta personajului dincolo de succes și vis împlinit. Fanii celor doi au fost luați prin surprindere, atunci când au văzut-o pentru prima dată pe frumoasa blondină în videoclipul artistului.

Citeste si: Gina Pistol, ipostază rară pe rețelele sociale! Cum s-a lăsat fotografiată vedeta: „Trebuia să ajung repede”

„Orice om ajunge în punctul în care realizează că viața este cu de toate și că e bine ca el să învețe să se împartă între profesie, indiferent care ar fi aceasta, și universul lui cu tot ceea ce este esențial: familie, prieteni, distracție, pasiuni, evadări. „Purtat de vânt” este strigătul interior al oricărui om împlinit profesional care tânjește după puțin timp pentru el și pentru ceea ce contează în viață. Este o gură de libertate într-o mare de „trebuie” care poate ajunge să ne înghită anii fără ca noi să-i mai trăim cu adevărat.”, a spus Smiley. 

Videoclip: Smiley- Purtat de vânt

Smiley și Gina Pistol, prima vacanță alături de micuța Josephine

Smiley și Gina Pistol au plecat într-o excapadă de vis! Această vacanță este una cu totul specială, deoarece este prima dată când Smiley și Gina Pistol călătoresc în noua formulă, alături de micuța Josephine. 

Citeste si: Josephine, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol, a făcut primii pași. Primele imagini cu micuța

  „V-am ținut pe silent pentru că am fost între insule. Acum am ajuns acolo unde stăm și voiam doar să vă transmit mult soare, multă energie pozitivă. Eu sunt cu familia în vacanță și ne bucurăm de prima vacanță în trei”, a spus Smiley.

Citește continuarea aici!