Stiri mondene

Smiley, despre cel mai greu moment din viața sa! Tatăl artistului a suferit un atac cerebral: „M-am dus în dormitor și am început să plâng”

Smiley, despre cel mai greu moment din viața sa! Tatăl artistului a suferit un atac cerebral
Smiley, despre cel mai greu moment din viața sa! Tatăl artistului a suferit un atac cerebral [Sursa foto: Captură YouTube]
Smiley a oferit detalii neștiute despre drama din viața sa! Cum a reacționat iubitul Ginei Pistol când a aflat că tatăl său a suferit un atac cerebral?!

Smiley nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind fără doar și poate unul dintre cei mai consacrați artiști din România. O prezență scenică aparte, o voce incredibilă și mereu cu zâmbetul larg pe buze, viața cântărețului nu a fost mereu atât de ușoară precum credem. Iubitul Ginei Pistol a trecut printr-o mare suferință despre care nu a vorbit în fața fanilor. Invitat în cadrul unui podcast, artistul și-a deschis sufletul și a povestit că tatăl său a suferit un accident cerebral, iar mama lui nu a vrut să-i spună.

Smiley, despre cel mai greu moment din viața sa! Tatăl artistului a suferit un atac cerebral
Smiley, despre cel mai greu moment din viața sa! Tatăl artistului a suferit un atac cerebral[Sursa foto: Instagram]

Smiley, despre cum a reacționat când a aflat că tatăl său a făcut accident cerebral

Nu este un secret pentru nimeni faptul că versurile piesei „Confesiune” a reușit să emoționeze pe toată lume, însă puține persoane cunosc povestea din spatele lor. Mai exact, artistul a dezvăluit că refrenul l-a scris în clipa în care se afla departe de casă, în America, după ce a aflat că tatăl său făcuse atac cerebral.

Citeste si: Smiley și Gina Pistol, prima vacanță alături de micuța Josephine! Artistul, primele declarații: „Sunt cu familia! Ne bucurăm de prima vacanță în trei”

  „Când a venit refrenul piesei, ideea ei, eram în America, plecat de vreo două luni și jumătate. Era o zi foarte frumoasă afară. Și țin minte că am vorbit cu mama și am simțit că ceva e în neregulă. Am întrebat-o ce s-a întâmplat și cumva a fost nevoită să-mi spună. Tatăl meu suferise un atac cerebral și ei nu mi-au spus. Eu nu știam! Se întâmplase cu două – trei săptămâni înainte să-mi spună.

Smiley, despre cel mai greu moment din viața sa! Tatăl artistului a suferit un atac cerebral
Smiley, despre cel mai greu moment din viața sa! Tatăl artistului a suferit un atac cerebral[Sursa foto: Captură YouTube]

După ce am închis telefonul cu mama, m-am dus în dormitor și am început să plâng, dar nu mă mai puteam opri. În timp ce plângeam, auzeam o voce în cap care-mi zicea:  Scrie, scrie, scrie!. Dar așa, de nicăieri. Poate o să ziceți că sunt nebun. Și am scris refrenul asta:  îmi e dor de tine, tata, vreau să ne vedem mai des", a spus Smiley.