Stiri mondene

Gina Pistol, declaraţii emoţionante despre fiica ei şi a lui Smiley: „Uiți de tot greul”

Gina Pistol, declaraţii emoţionante despre fiica ei şi a lui Smiley
Gina Pistol, declaraţii emoţionante despre fiica ei şi a lui Smiley [Sursa foto: Instagram ]
Gina Pistol a vorbit cu fanii ei de pe Instagram despre sentimentele pe care le resimte de când a devenit mamă. Prezentatoarea se bucură la maxim de fiica ei.

Gina Pistol se poate considera o femeie împlinită! Prezentatorea tv a adus pe lume o fetiță pe nume Josephine Ana Maria și spune că nu există sentiment mai puternic și mai frumos decât acela de a fi mamă. În plus, se bucură și de ajutorul lui Smiley.  

Gina Pistol, declaraţii emoţionante despre fiica ei şi a lui Smiley
Gina Pistol, declaraţii emoţionante despre fiica ei şi a lui Smiley[Sursa foto: Instagram]

Gina Pistol, declarații emoționante după primele zile petrecute alături de fiica ei

Iubita lui Smiley le-a spus fanilor că s-a întors pentru o perioadă scurtă în online pentru a le împărtăși fanilor cea mai frumoasă experiență prin care trece. 

„M-am întors, bine, nu pentru mult timp. N-am avut nici timp și nici stare să stau pe Instagram pentru că am fost ocupată… 26 din 24 de ore am fost ocupată. Vă mulțumesc mult de tot pentru mesaje, sunt bine.

M-am recuperat foarte repede după operație, doar că nu-i ușor deloc. Jos pălăria în fața tuturor mamelor. Nu e deloc ușor, mai ales la început. Adică tot ce citești în cele nouă luni de sarcină, tot ce ți se spune de către moașă, de către medicul pediatru… uiți. În momentul în care pășești în casă, uiți tot. Suntem bine. Și zic eu că facem o treabă bună. Oricum mare ajutor am din partea lui Andrei, se descurcă foarte bine, incredibil de bine”
, a declarat Gina Pistol. 

Gina Pistol, declaraţii emoţionante despre fiica ei şi a lui Smiley
Gina Pistol, declaraţii emoţionante despre fiica ei şi a lui Smiley[Sursa foto: Instagram ]

Gina Pistol a oferit câteva detalii și despre micuța lor. 

„Da, zâmbește în somn. Mititică, drăguță. E minunat sentimentul ăsta pe care îl ai când ești mamă. Uiți de tot greul”, spune prezentatoarea despre micuța ei.