Stiri mondene

În sfârșit s-a aflat! Numele ales de Smiley și Gina Pistol pentru fiica lor

Numele ales de Smiley și Gina Pistol pentru fiica lor
Gina Pistol a dezvăluit pe rețelele de socializare numele pe care ea împreună cu Smiley l-au ales pentru fetița lor.

Smiley și Gina Pistol sunt în culmea fericirii de când au aflat că vor deveni părinți. Cei doi au dat marea veste pe rețelele de socializare și bineînțeles că la acea vreme Gina a adus în discuție și numele pe care îl va purta fetița. Cei doi spuneau că unul dintre nume va fi Maria, urmat de... Regina. Asta bineînțeles că era o glumă pe seama căria s-a râs foarte mult, dar iată că proaspeții părinți au dezvăluit în seara aceasta numele fetiției. Iar unul dintre nume este Maria. 

Smiley și Gina Pistol au dezvăluit numele bebelușei lor 

În urmă cu puțin timp, Gina Pistol a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu una dintre ecografiile la care a mers, cu mesajul: „Josephine. Ne-am îndrăgostit iremediabil de primul ei zâmbet”.

Numele ales de Smiley și Gina Pistol pentru fiica lor

Apoi a mai postat încă o imagine cu întregul nume al fetiței: Josephine Ana Maria. 

Numele ales de Smiley și Gina Pistol pentru fiica lor

La rândul lui, și Smiley a ținut să le spună fanilor din online că anul acesta este mai „Smiley” ca oricând. 

„Anul ăsta sunt mai Smiley ca oricând. Până acum ai aflat doar două motive: muzica și familia și până la finalul anului o să descoperi multe motive pentru care 2021 e mai Smiley decât în alți ani. Al 5-lea album solo. În fiecare lună iese o piesă nouă de pe album. Vă mulțumesc pentru drum”, a scris Smiley pe Instagram.