Stiri mondene

Georgiana Lupu, primele declarații după ce a părăsit competiția Survivor România

Georgiana Lupu, primele declarații după ce a părăsit competiția Survivor România
Pentru Georgiana Lupu competiția Survivor România a ajuns la final aseară. Concurenta a fost nominalizată spre eliminare de către Jador.

Georgiana Lupu, Războinica de la Survivor România „adoptată” de Faimoși a părăsit competiția Survivor România, nominalizată fiind de către Jador care a ieșit din nou favoritul publicului.

Concurenta care inițial a făcut parte din echipa Războinicilor a avut o evoluție spectaculoasă pe trasee și chiar dacă au mai fost și momente grele, într-un final s-a bucurat că a putut să-și ajute echipa așa cum a știut mai bine.

Nominalizați spre eliminare au fost Alexandra Stan din echipa Faimoșilor și Musty din echipa Războinicilor. După ce s-a aflat că Jador și Roxana Ghiță sunt favoriții publicului, cei doi au fost nevoiți să mai nominalizeze câte un concurent din fiecare echipă. Roxana Ghiță a ales să o nominalizeze pe Marilena, fiind una dintre cele mai puternice concurente, în vreme ce Jador a ales să o nominalizeze pe Georgiana. Cea din urmă nu a fost suprinsă de decizia Faimosului, argumentând că a simțit pe parcursul zilei că ea va fi cel de-al doilea concurent propus spre eliminare. 

Georgiana Lupu de la Survivor România, primele declarații după ce a părăsit competiția

Georgiana a făcut un live pe contul ei de Tik Tok după ce ieșit din competiția Survivor România și a rămas surprinsă de avalanșa de mesaje primite din partea internauţilor care ţineau cu Războinicii. 

„M-ați înnebunit cu albastru.. Hai să vă zic ceva, că nu v-am mai zis până acum niciodată. Știți care e culorea mea preferată? Roșu!", a declarat Georgiana Lupu, după ce a părăsit Survivor România.