Stiri mondene

Cine a părăsit competiția Survivor România?!

Cine a părăsit competiția Survivor România?!
În seara aceasta vom afla cine este concurentul care va părăsi competiția Survivor România.

Nominalizați spre eliminare în această seară sunt Alexandra Stan de la Faimoși și Musty de la Războinici. Concurentul aflat pe primul loc în preferințele publicului trebuie să mai nominalizeze un concurent. Concurentul care a primit cele mai puține voturi din partea publicului este concurentul care părăsește competiția Survivor România. 

Cine sunt favoriții publicului la Survivor România?!

În echipa Războinicilor Roxana Ghiță a ieșit pentru a doua oară favorita publicului.

Astfel, ea va trebui să nominalizeze un concurent spre eliminare. 

„Cred că mi-a luminat starea că la consiliu eu am o stare mai tristă în general”, a spus Roxana Ghiă la auzul veștii lui Daniel Pavel. „Voi nominaliza cu dragoste și pentru că este cea mai apropiată persoană din grup, o voi nominaliza pe Marinela”, a adăugat Roxana Ghiță. 

În echipa Faimoșilor, Jador a ieșit favoritul publicului, nominalizând-o spre eliminare pe Georgiana. 

„Nu o să fiu corect, pentru că o să votez așa cum nu simt și nu ar trebui să o fac, dar o s-o fac pentru că așa e corect. Deși am promis că nu o s-o votez niciodată, o s-o votez chiar dacă mi se pare cea mai bună inimă dintre noi toți. O s-o votez pe Georgiana”, spune Jador. 

„Din punctul meu de vedere, Jador a fost corect și apreciez chestia asta, dar sutn surprinsă pentru că a spus că nu o să mă voteze niciodată. Pe parcursul zilei am simțit că o să fiu al doilea nume din echipă. Nu mă supăr. Pe deoparte mă doare, pe de alta sunt ok”, a declarat Georgiana după ce a fost nominalizată.

Georgiana părăsește competiția Survivor România 

Georgiana este concurenta care a acumulat cele mai puține voturi din partea publicului dintre Alexandra Stan, Musty și Marinela. 

„Mă bucur că am reușit să-mi ajut echipa cât am putut. Consider că lucrul ăsta mă face mai puternică și plec cu fruntea sus. Sunt mândră de mine pentru ce am realizat aici. Vreau să îmi cer iertare de la toți dacă i-am supărat, le mulțumesc fiindcă mi-au acordat o șansă. Pe de o parte mă doare că știu că aș mai fi rezistat aici. Am învățat la Survivor să supraviețuiesc, să înțeleg oamenii, să apreciez pe fiecare în parte. Am rămas cu amintiri frumoase, e o competiție grea, în care face față doar cine lasă de la el foarte mult, pentru că suntem caractere diferite. Sper să mă revăd cu o parte dintre ei și sper ca unul dintre ei să câștige trofeul Survivor România”, a spus Georgiana cu lacrimi în ochi.