Stiri mondene

Alin Sălăjean, din nou în lacrimi la Survivor România. Ce mesaj a primit de la soția sa, Diana

Alin Sălăjean, din nou în lacrimi la Survivor România
Războinicii au câștigat jocul de comunicare, motiv pentru care au citit mesajele primite de la familie. Primul care a citit mesajul a fost Alin Sălăjean.

Șiroaie de lacrimi au curs în seara de duminică la Survivor România! Războinicii au câștigat jocul de comunicare și au citit mesajele pe care le-au primit de la familie. Primul care a deschis mesajul a fost chiar Alin Sălăjean. Războinicul nici nu a apucat să deschidă mesajul că a și început să plângă în hohote cu gândul că i-a scris soția sa, Diana, despre care a zis deja că o iubește enorm. 

Ce mesaj i-a transmis Diana Sălăjean Războinicului de la Survivor România?! 

Diana Sălăjean l-a rugat pe soțul ei, printre altele, să-și arate și latura sa mai amuzantă nu doar cea sensibilă. Soția Războinicului a mai declarat și în cadrul emisiunii Teo Show că Alin Sălăjean nu este atât de plângăcios pe cât a lăsat să se vada la televizor. 

„Îmi doresc să te bucuri de tot ceea ce trăiești acolo și să te bucuri la maxim de ce îți oferă viața. Imaginează-ți că eu sunt acolo un cocktail la plajă”, a citi Alin în hohote de plâns.

Alin Sălăjean, din nou în lacrimi la Survivor România

„Lasă-i pe oameni să-l cunoască pe Alin cel de care m-am îndrăgostit eu. Am cea mai mare încredere că o să-ți atingi scopul. Nu uita, „dacă nu atingi luna, dansează printre stele”. În ceea ce mă privește, nu-ți face griji. Ți-au promis prietenii noștri că o să aibă grijă de mine. Ai grijă de tine și te iubesc mai mult ca oricând”, a fost mesajul trimis de Diana Sălăjean. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Survivor Romania (@survivorromania.oficial)