Stiri mondene

Războinicii au câștigat jocul de comunicare de la Survivor România

Războinicii au câștigat jocul de comunicare
Războinicii au câștigat jocul de comunicare de la Survivor România și se vor bucura de mesajele scrise de la familie.

Faimoșii au pierdut jocul de comunicare din seara aceasta, fapt care le-a adus o mare dezamăgire. Roxana Nemeș a adus două puncte importante echipei sale și a fost la egalitate cu echipa Războinicilor. Cu toate acestea, Războinicii au fost cei care au răsturnat scorul și au câștigat cu scorul de 8 la 10. Alin Sălăjean a fost cel care a adus punctul câștigător.

„Vreau să mulțumesc echipei mele, pentru că atunci când nu are cineva o săptămână bună, își revine altcineva. Efectiv ne completăm unii pe ceilalți. Vă iubesc, echipă, sunteți prietenii mei, îmi place să împărtășesc cu voi experiența asta, de agonie și extaz. De data asta de extaz”, a declarat Maellina după ce echipa ei a câștigat jocul de comunicare.

„Îmi doream cu toată încrederea și toată dragostea să aduc punctul 10. Această victorie este a tuturor și nu a mea”, a declarat și Alin Sălăjean după ce a adus ultimul punct pentru echipa sa. 

Faimoșii, în lacrimi după ce au pierdut jocul de comunicare

Faimoșii nu au putut beneficia în jocul din această seară de sprijinul Elenei Marin și a Simonei Hapciuc, motiv pentru care le-a fost mai greu să adune puncte. Concurenții au fost extrem de dezamăgiți că au pierdut șansa de a citi mesajele primite din partea familiei. 

Războinicii au câștigat jocul de comunicare

„De obicei știu să pierd, nu-mi place să dezamăgesc echipa. Îmi pare rău că nu am adus puncte și că nu pot să citesc mesajele apropiaților, de la copilul meu sau iubitul meu. Sunt o fire competitivă și chiar dacă la un moment dat m-am accidentat, am luptat până la capăt. Cu siguranță o să ne remontăm și vom merge la luptă cu fruntea sus”, a declarat Majda care a mai spus că în momentul în care s-a accidentat nu voia să renunțe cu gândul că va citi mesajul de la iubitul și fetița ei.