Stiri mondene

George Burcea, despre întâmplarea care l-a lăsat cu un gust amar. Actorul a fost jefuit în vacanța din Costa Rica: "Singurele pe care am reușit să le recuperez"

George Burcea a fost jefuit în Costa Rica
George Burcea [Sursa foto: Facebook, colaj Radio Impuls]
George Burcea a împărtășit detalii despre întâmplarea nefericită care a avut loc în timp ce se afla în Costa Rica. Cum s-a întâmplat totul?

George Burcea este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la noi din țară. Toate eforturile s-au meritat, deoarece la momentul actual, actorului îi sunt recunoscute meritele și pe plan internațional. Fostul soț al Andreei Bălan a făcut parte dintr-o producție de anvergură pregătită de Netflix și regizată de Tim Burton, unde a juca alături de nume mari și anume Catherine Zeta- Jones sau Luis Guzman. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, George Burcea radiază de fericire și trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Viviana Sposub.

Ultimele două săptămâni, cei doi le-au petrecut în Costa Rica.

George Burcea a fost jefuit în Costa Rica
George Burcea și Viviana Sposub[Sursa foto: Facebook]

George Burcea a fost jefuit în Costa Rica

Într-o postare recentă, care a atras imediat atenția fanilor săi, protagonistul serialului „Wednesday” a împărtășit detalii despre incidentul nefericit care a avut loc în timp ce se afla în Costa Risca. Actorul a dezvăluit că a căzut pradă unui jaf comis de un localnic din zona în care se aflau.

Citește și: Ce l-a dezamăgit pe George Burcea la producția „Wednesday”? Celebrul actor, în lacrimi pe rețelele sociale

" I’m back (M-am întors) după 2 săptămâni fără telefon! Poza asta din Costa Rica e printre singurele pe care am reușit să le recuperez după ce un “bun samaritean” ne-a furat telefoanele și nu numai… Pura Vida!", a fost mesajul transmis de George Burcea, în urmă cu puțin timp, pe rețelele sociale.

George Burcea a fost jefuit în Costa Rica
George Burcea[Sursa foto: Facebook]

George Burcea are mai multe proiecte în desfășurare peste Ocean

În urmă cu câteva luni, George Burcea și Viviana Sposub  s-au stalibit în America, după ce actorul a fost distribuit în serialul „Wednesday”, unde Burcea l-a interpretat pe majordomul Lurch. Deși nu avea în plan să rămână de tot, fostul soț al Andreei Bălan a decis să-și încerce norocul și în alte producții americane, iar surse din anturajul lor susțin că, în momentul de față, actorului îi merge bine și deja lucrează cu mai mulți agenți de cinema.

George Burcea a fost jefuit în Costa Rica
George Burcea și Viviana Sposub[Sursa foto: Facebook]

Citește și: George Burcea, apariție spectaculoasă la premiera serialului „Wednesday” din Los Angeles. Actorul a atras toate privirile. Viviana Sposub i-a fost alături

„Am locuit în New York timp de 3 luni. De o lună și ceva suntem în Los Angeles. Vreau să vă spun că experiența din California, de aici, este total diferită de New York. Mie mi-a plăcut foarte mult acolo, lui George nu, pentru că am prins iarna și era extrem de frig. New Yorkul este special, acele clădiri înalte, luminile, agitația, care se aseamănă, poate, cu cea din București, doar că sunt mult mai mari. E orașul care niciodată nu doarme. La orice oră ieșeam în New York aveam ceva de făcut. Aici, în Los Angeles este totul mult mai chill. Lumea e mai relaxată, nimeni nu merge pe jos, ci cu mașina, mă mir că am găsit trotuar, că de obicei merg pe stradă. Am zis să fac în fiecare zi 10.000 de pași, dar deja am obosit”,  a povestit Viviana Sposub.