Stiri mondene

George Burcea a împlinit 34 de ani! Cum și-a sărbătorit actorul ziua de naștere: „Mulțumesc Lui Dumnezeu că sunt sănătos”

George Burcea a împlinit 34 de ani! Cum și-a sărbătorit actorul ziua de naștere:
George Burcea a împlinit 34 de ani! Cum și-a sărbătorit actorul ziua de naștere: [Sursa foto: Instagram]
George Burcea a împlinit frumoasa vârstă de 34 de ani. Iată cum a petrecut actorul ziua de naștere!

Dincolo de viața amoroasă marcată de unele scandaluri în showbiz-ul autohton, George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, este un actor cu o carieră de succes. De-a lungul anilor, George Burcea a fost apreciat de public pentru multe roluri jucate. Actorul urmează să joace în cel mai recent proiect semnat de regizorul Tim Burton, peliculă care se numește „Wednesday” și reprezintă continuarea celebrului film „The Adams Family” (“Familia Adams”). 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de GEORGE BURCEA (@george_burcea)

George Burcea a împlinit, în weekend, vârsta de 34 de ani, iar acesta și-a aniversat ziua de naștere alături de fiicele sale, Ella și Clara. Îndrăgitul actor și-a scos micuțele la un restaurant de lux din Capitală. Mai mult, protagonistul serialului „Wednesday” a ales să le transmită și un mesaj emoționant fanilor din mediul online. 

Citeste si: George Burcea, dezvăluiri inedite despre relația cu Andrea Bălan: ”A fost foarte greu! Nu mi-am dorit divorțul.”

„34. Am avut ani complicați, dar ca ultimul an nu a fost niciunul… Mulțumesc Lui Dumnezeu cã sunt sãnãtos si ca mã ajutã mereu sã trec peste orice poveste mai putin plãcutã. Dragoste, liniște și înțelegere doresc tuturor oamenilor”, a scris George Burcea pe rețelele sociale.

George Burcea a împlinit 34 de ani! Cum și-a sărbătorit actorul ziua de naștere:
George Burcea a împlinit 34 de ani! Cum și-a sărbătorit actorul ziua de naștere:[Sursa foto: Instagram]

Câte ore își vede George Burcea fetițele, de fapt?!

Conform surselor din anturajul actorului, George Burcea se pare că nu petrece mai mult de 12-14 ore cu fetele lui, micuțele neavând aprobarea Andreei Bălan de a petrece nopțile cu tatăl lor. Chiar de ziua sa de naștere, protagonistul serialului „Wednesday”, le-a dezvăluit celor mai apropiați membri ai familiei sale că dorința sa cea mai mare este să își petreacă cât mai mult timp cu fetițele sale.

Citeste si: George Burcea, confesiuni dureroase despre copilăria sa! Prin ce momente difcile a trecut actorul: ”Îmi era teamă că o să fiu părăsit și abandonat”

„George al nostru nu regretă nici un moment ceea ce s-a petrecut între el și Andreea. Dimpotrivă, aș spune! Cred că uneori se mai hrănește cu momentele frumoase consumate între ei, chiar dacă între timp și-au aruncat multe vorbe grele! Uneori nu-și explică nici el întorsătura pe care au luat-o lucrurile între ei doi și, deși s-au aruncat multe acuzații între ei, ridicându-se un zid din ce în ce mai înalt parcă. George o tratează pe Andreea drept mama copiilor săi, de dragul cărora ar fi chiar dispus să ajungă la un divorț amiabil, dacă și cealaltă parte ar fi de acord”, au declarat pentru Playtech.ro surse din anturajul familiei actorului.