Stiri mondene

Care este secretul relației dintre George Burcea și Viviana Sposub?! Primele declarații ale actorului:” Ea e sprijinul meu”

Care este secretul relației dintre George Burcea și Viviana Sposub
Care este secretul relației dintre George Burcea și Viviana Sposub [Sursa foto: Instagram]
La un an de relație, George Burcea a vorbit despre povestea de dragoste pe care o trăiește cu Viviana Sposub. Ce dezvăluiri a făcut actorul?!

George Burcea și Viviana Sposub formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc! Concurenta de la „Bravo, ai stil!” Celebrities” și actorul s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii „Ferma”, acolo unde au participat în calitate de concurenți. Deși inamici în competiție, în viața personală au ajuns să-și poarte sentimente sincere de prietenie și apoi de iubire. La un an de relație, George Burcea și Viviana Sposub sunt mai îndrăgostiți ca niciodată.

În cadrul unui interviu, actorul a vorbit deschis despre relația cu concurenta de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. 

Care este secretul relației dintre George Burcea și Viviana Sposub
Care este secretul relației dintre George Burcea și Viviana Sposub[Sursa foto: Instagram]

”Viviana este superbă și mereu a fost. Ea e sprijinul meu 24 din 24, 7 zile din 7. Tot ce am realizat în ultimul an a fost datorită ei și a susținerii de care a dat dovadă. N-am întâlnit în 33 de ani un suflet atât de cald și iubitor.(...) Ne ajutăm enorm, iar acest lucru n-a făcut nimic altceva decât să ne lege și mai mult. Eu zic să vă uitați la „Bravo ai stil”, căci veți avea parte de surprize frumoase.”, a spus George Burcea.

Care este secretul relației dintre George Burcea și Viviana Sposub
Care este secretul relației dintre George Burcea și Viviana Sposub[Sursa foto: Instagram]

George Burcea este pregătit să o ceară în căsătorie pe Viviana Sposub! 

Vestea momentului în lumea mondenă!!! În cadrul competiției ”Bravo, ai stil! Celebrities”, George Burcea a recunoscut că își dorește ca iubita lui să-i devină soție cu acte în regulă, motiv pentru care o va cere în căsătorie, însă va face aest lucru când va fi pregătit. De asemenea, actorul i-a asigurat pe fani că vor afla atunci când cei doi vor decide să facă pasul cel mare. 

”O voi cere pe Viviana de soție, nu știu când, habar n-am, dar îmi doresc foarte mult acest lucru și mergem înainte. Va fi un moment foarte, foarte intim, dar o să vă anunțăm”, a spus George Burcea. Citește continuarea  aici.