Stiri mondene

Filmările pentru filmul ”Rust”, cu Alec Baldwin în rol principal, vor fi reluate. Primele declarații: „Am ajuns la o înțelegere”

Filmările pentru filmul ”Rust”, cu Alec Baldwin în rol principal, vor fi reluate în ianuarie 2023
Alec Baldwin [Sursa foto: today]
Se reiau filmările pentru ”Rust”, cu Alec Baldwin în rol principal după tragicul deces al Halynei Hutchins. Iată cum a fost luată această decizie!

Se reiau filmările pentru filmul ”Rust”, cu Alec Baldwin în rol principal, după ce producția a fost suspendată în urma morții tragice a Halynei Hutchins. Vestea vine după ce a fost făcută o înțelegere cu soțul acesteia, care va fi producătorul executiv al filmului.

Citeste si: La 64 de ani, Alec Baldwin a devenit tată pentru a opta oară. Ce nume a primit mezina familiei

Se reiau filmările pentru ”Rust”, cu Alec Baldwin în rol principal

Halyna Hutchins a murit după ce a fost împușcată pe platourile de filmare in octombrie 2021. În urma tragicului incident, Alec Baldwin a subliniat întotdeauna că nu a apăsat pe trăgaciul pistolului care era folosit ca recuzită. În schimb, el susține că cei care se ocupau de cascadorii și de recuzită ar fi trebuit să se asigure că arma era nu era încărcată.

Filmările pentru filmul ”Rust”, cu Alec Baldwin în rol principal, vor fi reluate în ianuarie 2023
Alec Baldwin[Sursa foto: usmagazine]

Luna trecută, procurorul districtual din Santa Fe, Mary Carmack-Altwies, a spus că este „gata” să depună acuzații împotriva a patru persoane. Cu toate acestea, nimeni nu a fost acuzat încă pentru moartea Halynei Hutchins.

În urma înțelegerii, soțul Halynei, Matthew, a declarat: „ Am ajuns la o înțelegere, sub rezerva aprobării instanței, pentru cazul nostru de ucidere din culpă împotriva producătorilor Rust, inclusiv Alec Baldwin și Rust Movie Productions.

Ca parte a acestui acord, cazul nostru va fi respins.”

„Filmările pentru ”Rust”, pentru care voi fi producător executiv, se vor relua cu toți actorii principali inițiali în ianuarie 2023.”, a spus el.

„Nu am niciun interes să mă angajez în încriminări sau să atribui vina cuiva. Cu toții credem că moartea Halynei a fost un accident teribil. Sunt recunoscător că producătorii s-au reunit pentru a aduce un omagiu lucrării finale a Halynei”, a mai adăugat Matthew.

Filmul ”Rust” se va finaliza pentru a onora munca Halynei

Prin intermediul avocatului lor, Melina Spadone, Rust Movie Productions LLC a declarat: „Suntem încântați că părțile s-au reunit pentru a rezolva această chestiune, care, sub rezerva aprobării instanței, marchează un pas important pentru celebrarea vieții Halynei și onorarea muncii ei”.

Citeste si: Ezra Miller a recunoscut că are probleme de sănătate mintală: „Vreau să-mi cer scuze tuturor”! Actorul a fost arestat în repetate rânduri

Filmările pentru filmul ”Rust”, cu Alec Baldwin în rol principal, vor fi reluate în ianuarie 2023
Halyna Hutchins[Sursa foto: usmagazine]

Între timp, regizorul, Joel Souza, a declarat că lucratul la film după moartea Halynei Hutchins i-a lăsat un gust amar.

El a spus: „Toate eforturile mele pentru acest film vor fi dedicate onorării moștenirii Halynei pentru a o face mândră. Este un privilegiu să finalizez acest lucru în numele ei”.

În ciuda faptului că a fost dificil să se ia o decizie cu privire la reluarea filmărilor, el a povestit cât de mult și-a dorit ca el și Halyna să fi lucrat împreună în circumstanțe diferite. Cu toate acestea, regizorul consideră că decizia de a finaliza producția va ajuta la procesul de vindecare.