Stiri mondene

Alec Baldwin a aflat verdictul judecătorilor în cazul acuzației de ucidere din culpă! Actorul a făcut anunțul achitării sale pe rețelele sociale

Alec Baldwin a aflat verdictul judecătorilor în cazul acuzației de ucidere din culpă
Alec Baldwin 
Actorul Alec Baldwin, în vârstă de 64 de ani, a aflat verdictul pentru acuzaţia de crimă a colegei sale, Halyna Hutchins.

Alec Baldwin a fost achitat în dosarul de ucidere din culpă deschis după ce directoarea de imagine Halyna Hutchins a murit pe platourile de filmare ale producției western „Rust”. În urmă cu câteva ore, actorul a anunțat pe rețelele sociale că a fost achitat de acuzația de crimă, după ce la 21 octombrie 2021, în timpul unor filmări, pistolul care se afla în mâna acestuia s-a descărcat accidental și a ucis-o pe directoarea de imagine Halyna Hutchins.  

Alec Baldwin a aflat verdictul judecătorilor în cazul acuzației de ucidere din culpă
Alec Baldwin 

Citeste si: Alec Baldwin, dat în judecată de familia cineastei Halyna Hutchins: „Asta nu ar fi trebuit să se întâmple niciodată”

Autoritatea care reglementează regimul armelor şi muniţiilor din New Mexico a decis ca producătorii filmului "Rust" să primească o amendă maximă de 139.793 de dolari pentru neregulile înregistrate pe platourile de filmare. Compania Rust Movie Productions a anunțat că va face apel la decizia autorităților, fiind nemulțumită de amendă. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Alec Baldwin (@alecbaldwininsta)

Alec Baldwin va deveni tată pentru a opta oară

Alec Baldwin poate răsufla uşurat după aflarea deciziei! Actorul american urmează să devină din nou tătic la vârsta de 64 de ani, cu Hilaria Baldwin, împreună cu care mai are 6 copii. Dintr-o altă căsnicie, Baldwin mai are o fiică de 26 de ani, care i-a fost alături după tragedia de anul trecut. 

Alec Baldwin va deveni tată pentru a opta oară
Alec și Hilaria Baldwin [Sursa foto: Instagram]

Hilaria Baldwin, soția actorului, a postat pe Instagram momentul în care i-a anunțat pe ceilalți copii ai lor că familia lor se mărește. La rândul său, Alec Baldwin a repostat rapid dezvăluirea făcută de soţia sa. 

Citeste si: Noi detalii în cazul lui Alec Baldwin! Medicul care a ajuns pe platourile de filmare ale westernului „Rust” acuză echipa de neglijenţă

„După multe suişuri şi coborâşuri care s-au întâmplat în ultimii ani, avem o surpriză uriaşă pentru voi! Un nou Baldwinito va veni pe lume în toamna asta. Eram convinşi că avem o familie completă, dar ne încântă peste măsură această veste.  Împărtăşesc momentul cu voi. Abia i-am anunţat pe copii şi, după cum vedeţi, sunt super încântaţi de veste. Bebeluşul e o rază de lumină în vieţile noastre. O binecuvântare şi un dar nepreţuit în aceste vremuri nesigure”, a scris soția actorului.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)