Stiri mondene

Hilaria şi Alec Baldwin, 10 ani de căsnicie! Mesajul emoționant transmis de soția actorului: „10 ani plini de atâția copii, râsete, lacrimi, frustrări, descoperiri”

Hilaria și Alec Baldwin sărbătoresc 10 ani de căsnicie.
Hilaria și Alec Baldwin sărbătoresc 10 ani de căsnicie. [Sursa foto: Instagram]
Hilaria și Alec Baldwin au sărbătorit 10 ani de căsnicie. Cu ocazia aniversării, soția actorului a transmis un mesaj emoționant în mediul online!

Hilaria și Alec Baldwin au celebrat cea de-a 10 aniversare a căsniciei lor. Cei doi s-au căsătorit pe 30 iunie 2012 la St. Patrick’s Old Cathedral din Manhattan. Cu ocazia aniversării de 10 ani de căsătorie, Hilaria Baldwin a postat pe rețelele sociale o fotografie cu soțul ei, alături de un mesaj emoționant. Cu această ocazie, soția actorului a amintit de toate clipele, frumoase și grele, prin care cuplul a trecut de-a lungul deceniului împreună.

Hilaria și Alec Baldwin sărbătoresc 10 ani de căsnicie.
Hilaria și Alec Baldwin sărbătoresc 10 ani de căsnicie.

Citeste si: Alec Baldwin va deveni tată pentru a opta oară! Anunțul făcut de soția actorului, Hilaria Baldwin: „Este o binecuvântare şi un dar nepreţuit în aceste vremuri nesigure”

„10 ani plini de atâția copii, râsete, lacrimi, frus trări, descoperiri, pasiune, frică, bucurie… și tot ce aduce viața noastră între ele. Aniversare fericită Alec”, a scris Hilaria Baldwin.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

Alec Baldwin, motivul pentru care el și soția sa continuă să-și mărească familia 

Starul american în vârstă de 64 de ani și soția sa vor deveni părinți pentru a șaptea oară. Actorul a dezvăluit pe Instagram, în aprilie, motivul pentru care el și Hilaria continuă să-și mărească familia.

Hilaria și Alec Baldwin sărbătoresc 10 ani de căsnicie.
Hilaria și Alec Baldwin sărbătoresc 10 ani de căsnicie.

Citeste si: VIDEO: Alec și Hilaria Baldwin au dezvăluit sexul celui de-al șaptelea copil: „De-abia aștept să te cunosc”

„Oamenii întreabă de ce. Acesta este motivul. A fi părinte este călătoria supremă. Avem „somos un buen equipo” gravat pe verighetele noastre. Ne spunem asta tot timpul acasă, că suntem o echipă bună. Unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care copiii mei le-au experimentat cu o familie mare este modul în care inima poate crește cu fiecare nou frate. Capacitatea noastră de a iubi continuă să se extindă și abia așteptăm să îl îmbrățișăm pe noul nostru micuț în această toamnă!”, a transmis Alec Baldwin, în urmă cu ceva timp.