Stiri

La 64 de ani, Alec Baldwin a devenit tată pentru a opta oară. Ce nume a primit mezina familiei

La 64 de ani, Alec Baldwin a devenit tată pentru a opta oară. Ce nume a primit mezina familiei
[Sursa foto: Facebook ]
Hilaria, soţia lui Alec Baldwin, a născut o fetiţă perfect sănătoasă.

E fericire mare în familia Baldwin, după ce Hilaria, soţia celebrului actor, a născut o fetiţă. Este cel de-al şaptelea copil al cuplului, în zece ani de relaţie. Alec Baldwin mai are o fată din căsătoria cu Kim Basinger.

Alec Baldwin, tată pentru a opta oară

Alec Balwin, în vârstă de 64 de ani, a devenit tată pentru a opta oară.

Soţia sa, Hilaria, a dat naştere unei fetiţe perfect sănătoase, care a primit numele Ilaria Catalina Irena. Soţia actorului a dat vestea cea mare şi a distribuit pe reţelele sociale un clip cu cea mai nouă membră a familiei.

"Ea este aici! Suntem atât de încântați să vă prezentăm micul nostru vis devenit realitate. Atât eu, cât și ea suntem fericite şi săbătoase. Frații ei își petrec ziua legănând-o și întâmpinând-o în casa noastră.

Multă dragoste pentru voi toți. Suntem atât de fericiți să sărbătorim această veste minunată cu voi"
, a scris Hilaria Baldwin.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

Alec Baldwin are o fată şi din căsătoria cu Kim Basinger

Ilaria Catalina Irena este cel de-al şaptelea copil al cuplului. Alec şi Hilaria Baldwin sunt părinţii lui Carmen, 8 ani, María Lucía, 13 luni, şi ai lui Rafael, 6 ani, Leonardo, 5 ani, Romeo, 3 ani şi Eduardo, 18 luni. Alec Baldwin a început să se întâlnească cu Hilaria în august 2011. Actuala soţie era atunci una dintre cele mai în vogă instructoare de yoga din Manhattan. Relaţia lor a evoluat extrem de repede, iar în aprilie 2012 cei doi s-au logodit, pentru ca pe 30 iunie, în acelaşi an, să se căsătorească. 

La 64 de ani, Alec Baldwin a devenit tată pentru a opta oară. Ce nume a primit mezina familiei

Alec Balwin mai are o fiică şi din prima lui căsătorie, cu actriţa Kim Basinger. Fata cea mare a actorului are 26 de ani. Alec şi Kim au fost căsătoriţi nouă ani, 1993 până în 2002. S-au despărţit cu mare scandal, divorţul lor ţinând prima pagină a ziarelor din acea perioadă.