Stiri mondene

Feli Donose, noi dezvăluiri despre relația pe care o are, de fapt, cu Smiley, după 7 ani de prietenie: „Ne iubim și ne respectăm reciproc”

Feli Donose, noi dezvăluiri despre relația pe care o are, de fapt, cu Smiley, după 7 ani de prietenie
Feli Donose, noi dezvăluiri despre relația pe care o are, de fapt, cu Smiley, după 7 ani de prietenie [Sursa foto: Facebook]
Feli Donose a vorbit despre relația pe care o are cu Smiley, după 7 ani de prietenie. Cum se înțeleg cei doi artiști și ce fel de prietenie au?!

La scurt timp după ce a participat la „Vocea României”, Smiley i-a oferit oportunitatea lui Feli de a se lansa în industria muzicală, iar din acel moment au rămas în relații apropiate. În cadrul celui mai recent interviu oferit pentru Viva.ro , cântăreața a fost întrebată despre relația frumoasă pe care o are cu iubitul Ginei Pistol, care i-a devenit treptat ca parte din familie. Cei doi artiști au o relație apropiată și își pot vorbi aproape orice, mai ales că acum sunt ambii părinți.

Citeste si: Feli Donose, dezvăluiri inedite despre planurile de nuntă cu iubitul ei! Se pregătește artista să ajungă în fața altarului?!: „Voi fi o mireasă desculță”

„Eu cred despre mine că, în altă viață, am fost o bătrânică din asta cuminte care trăia mult în lumea spirituală. Ori altfel astăzi nu îmi explic cum mă uit la Smiley și cred, și simt că e fratele meu din alte vieți. Inima lui de artist e soră cu inima mea de artist. Și el e un copil la suflet, cu o minte impresionantă, dar, în același timp, pe primul loc e artist în sufletul lui. Când pui ARTA pe primul loc înaintea a orice, imediat îți deschid ușa să intri în inima mea și te încui acolo. Să nu mai pleci! (râde) Așa că, pe mine și pe Smiley ne leagă multe lucruri trăite frumos în familia noastră muzicală. De 7 ani și continuând…

Feli Donose, noi dezvăluiri despre relația pe care o are, de fapt, cu Smiley, după 7 ani de prietenie
Feli Donose, noi dezvăluiri despre relația pe care o are, de fapt, cu Smiley, după 7 ani de prietenie[Sursa foto: Facebook]

Ne cunoaștem și mai bine acum. Nu suntem genul de prieteni/colegi care își scriu și se caută toată ziua. Dar știm că ne iubim și ne respectăm reciproc și că mereu ne bucurăm unul de succesul altuia. Iar Smiley vrea să mă vadă cea mai mare artistă din lume. Asta mie îmi spune multe despre oamenii de genul ăsta la care țin. Mai am persoane în viața mea cum e Smiley. Sunt tare norocoasă. Uneori uit cât de norocoasă sunt.”, a spus Feli Donose.

Feli Donose, noi dezvăluiri despre relația pe care o are, de fapt, cu Smiley, după 7 ani de prietenie
Feli Donose, noi dezvăluiri despre relația pe care o are, de fapt, cu Smiley, după 7 ani de prietenie[Sursa foto: Facebook]

Cum a ajutat-o Smiley în cariera sa muzicală?!: „ Omul acesta m-a sprijinit din prima zi!”  

Pentru că nu uită de omul care i-a văzut potențialul și i-a deschis ușa către industria muzicală, Feli Donose vorbit și despre contribuția pe care a avut-o Smiley în acest sens . Mai mult, vedeta a dezvăluit sentimentele pe care le are atunci când se află pe scenă cu iubitul Ginei Pistol.

Citeste si: Feli Donose, dezvăluiri neașteptate din culisele emisiunii care a făcut-o celebră! Ce a deranjat-o pe artistă: „Voiam să plec acasă”

„Eu când cânt cu Smiley, rar se întâmplă, jur că am impresia că mi se desprind picioarele de pe pământ.  Adică, se creează o energie de nu aș putea să o explic. E ceva dincolo de ce pot eu înțelege! Eu nu știu ce o fi făcut omul ăsta, dar avem o relație extrem de specială. Omul acesta m-a sprijinit din prima zi!”,  a spus artista.

Citește continuarea aici