Stiri mondene

Feli Donose, dezvăluiri neașteptate din culisele emisiunii care a făcut-o celebră! Ce a deranjat-o pe artistă: „Voiam să plec acasă”

Feli Donose, dezvăluiri neașteptate din culisele emisiunii care a făcut-o celebră
Feli Donose, dezvăluiri neașteptate din culisele emisiunii care a făcut-o celebră [Sursa foto: Instagram]
Feli Donose a vorbit despre perioada în care a participat la „Vocea României”. Ce dezvăluiri a făcut artista despre emisiunea care a făcut-o celebră?!

Feli Donose este un nume cunoscut în industria muzicală, cu colaborări și hituri ce au strâns milioane de vizualizări pe pagina de YouTube. Nu este un secret pentru nimeni faptul că a devenit una dintre cele mai apreciate artiste din România, după ce a participat la „Vocea României”, făcând parte din echipa lui Marius Moga.

Feli Donose, dezvăluiri neașteptate din culisele emisiunii care a făcut-o celebră
Feli Donose, dezvăluiri neașteptate din culisele emisiunii care a făcut-o celebră[Sursa foto: Instagram]

În cadrul unui podcast, artista și-a amintit de perioada în care a participat la emisiunea care a făcut-o celebră și a oferit câteva detalii din culise.

Conform spuselor sale, la un moment dat, Feli Donose și-a dorit să părăsească concursul, fiind dezamăgită de tot ce se întâmpla în jurul ei.

Citeste si: Cea mai mare teamă a lui Feli, legată de adopție. Ce o reține încă pe artistă să înfieze un copil? "Mi-e frică să nu..."

„Eu nu mai voiam să fiu la Vocea de la dueluri  pentru că am văzut cum se transformă lumea (n.r.

– concurenții). Mie nu-mi plac mizeriile care se întâmplă când oamenii se simt amenințați. Îmi place concurența curată, dar nu aia să te mănânci unul pe celălat. Am văzut că oamenii s-au transformat pentru că la început, în blind-uri, toată lumea spunea că suntem o familie și la dueluri când era cazul ca, la un moment dat, să se înjumătățească treaba s-au transformat. Eu nu vreau duel, eu vreau duet! De ce trebuie să mă bat în cap și să am toate figurile astea înainte… și să nu vorbească nimeni cu nimeni înainte de duel?”
a
povestit Feli Donose.

Feli Donose, dezvăluiri neașteptate din culisele emisiunii care a făcut-o celebră
Feli Donose, dezvăluiri neașteptate din culisele emisiunii care a făcut-o celebră[Sursa foto: Instagram]

Ce joburi avea Feli Donose înainte de muzică?!

În cadrul unui interviu oferit pentru adevărul.ro,  Feli Donose a dezvăluit cu ce se ocupa înainte de a deveni una dintre cele mai de succes artiste din showbiz-ul românesc.

Citeste si: Motivul pentru care Feli Donose a renunțat la școală: „La jumătatea clasei a noua! Am făcut chestia asta fără să ştie ai mei”

„Eram agent de vânzări la o companie de telefonie mobilă, după care mi-am dat seama că nu am cum să trăiesc dintr-un salariu fix. Atunci descopeream supa la plic, cam atât de low-budget eram. După aia, m-am angajat în comerţ. Am lucrat într-un fast food, apoi s-a deschis primul mall din Cluj şi m-am angajat acolo. Şi uite aşa am reuşit, din lumea asta de barman-ospătar, să supravieţuiesc uşor-uşor tot mai bine. Eu m-am dus orbeşte în Cluj că am zis că e un oraş mai mare, cu posibilităţi mai mari de a face muzică, poate găsesc pe cineva”,   a spus artista, în urmă cu ceva timp.

Citește continuarea aici!