Stiri mondene

Feli Donose, dezvăluiri neașteptate despre relația specială pe care o are cu Smiley: „Se creează o energie de nu aș putea să o explic”

Feli Donose, dezvăluiri despre relația specială pe care o are cu Smiley
Feli Donose, dezvăluiri despre relația specială pe care o are cu Smiley [Sursa foto: Instagram]
Feli a vorbit despre relația pe care o are cu Smiley. Cum a ajutat-o artistul în cariera sa muzicală?!

În anul 2012, Feli Donose a participat la emisiunea „Vocea României”, acolo unde artista a impresionat publicul cu calitățile sale vocale. La vremea respectivă, cântăreața a făcut parte din echipa antrenată de Marius Moga, însă ulterior între ea și Smiley s-a creat o relație de prietenie. Invitată în cadrul unui podcast, Feli Donose a vorbit despre începuturile carierei sale muzicale. Pentru că nu uită de omul care i-a văzut potențialul și i-a deschis ușa către industria muzicală, vedeta a vorbit și despre contribuția pe care a avut-o Smiley în acest sens.

Mai mult, cântăreața a dezvăluit sentimentele pe care le are atunci când se află pe scenă cu iubitul Ginei Pistol.

Citeste si: Feli a izbucnit în plâns pe rețelele sociale! Motivul pentru care a vărsat lacrimi pe Internet: ”Mi-am făcut curaj ca să fac asta”

  „Eu când cânt cu Smiley, rar se întâmplă, jur că am impresia că mi se desprind picioarele de pe pământ. Adică, se creează o energie de nu aș putea să o explic. E ceva dincolo de ce pot eu înțelege! Eu nu știu ce o fi făcut omul ăsta, dar avem o relație extrem de specială. Omul acesta m-a sprijinit din prima zi!” a spus Feli Donose.

Feli Donose, dezvăluiri despre relația specială pe care o are cu Smiley
Feli Donose, dezvăluiri despre relația specială pe care o are cu Smiley[Sursa foto: Instagram]

Feli Donose, dezvăluiri din culisele emisiunii care a făcut-o celebră

Feli și-a amintit de perioada în care a participat la emisiunea care a făcut-o celebră și a oferit câteva detalii din culise. Conform spuselor sale, la un moment dat, Feli Donose și-a dorit să părăsească concursul , fiind dezamăgită de tot ce se întâmpla în jurul ei. 

Citeste si: Motivul pentru care Feli Donose a renunțat la școală: „La jumătatea clasei a noua! Am făcut chestia asta fără să ştie ai mei”

„Eu nu mai voiam să fiu la Vocea de la dueluri   pentru că am văzut cum se transformă lumea (n.r.  – concurenții). Mie nu-mi plac mizeriile care se întâmplă când oamenii se simt amenințați. Îmi place concurența curată, dar nu aia să te mănânci unul pe celălat.

Feli Donose, dezvăluiri despre relația specială pe care o are cu Smiley
Feli Donose, dezvăluiri despre relația specială pe care o are cu Smiley[Sursa foto: Instagram]

Am văzut că oamenii s-au transformat pentru că la început, în blind-uri, toată lumea spunea că suntem o familie și la dueluri când era cazul ca, la un moment dat, să se înjumătățească treaba s-au transformat. Eu nu vreau duel, eu vreau duet! De ce trebuie să mă bat în cap și să am toate figurile astea înainte… și să nu vorbească nimeni cu nimeni înainte de duel?”,  a povestit artista, în urmă cu ceva timp.

Citește continuarea aici!