Stiri mondene

Feli Donose, dezvăluiri inedite despre viața personală! Cum era viața artistei înainte să devină celebră?!: „Nu mi s-a urcat la cap celebritatea”

Feli, dezvăluiri inedite despre viața personală! Cum era viața artistei înainte să devină celebră?!
Feli, dezvăluiri inedite despre viața personală! Cum era viața artistei înainte să devină celebră?! [Sursa foto: Instagram]
Feli Donose este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu cum era viața artistei înainte de deveni celebră. Uite ce confesiuni a făcut vedeta!

În anul 2012, Feli Donose a participat la „Vocea României”, emisiunea care a scos la iveală talentul multor artiști din România. La vremea respectivă, artista a făcut parte din echipa antrenată de Marius Moga, ulterior, între ea și Smiley s-a creat o relație de prietenie și au început să colaboreze.

Feli, dezvăluiri inedite despre viața personală! Cum era viața artistei înainte să devină celebră?!
Feli, dezvăluiri inedite despre viața personală! Cum era viața artistei înainte să devină celebră?![Sursa foto: Instagram]

Cântăreața a reușit să ajungă la inimile oamenilor prin melodiile sale și prin felul ei natural.

În cadrul unui interviu oferit recent pentru publicația Viva.ro, Feli Donose a vorbit deschis despre cum era viața sa înainte să cunoască celebritatea.

Citeste si: Feli, dezvăluiri inedite depre viața personală! Ce joburi avea artista înainte de muzică: ”Mi-am dat seama că nu am cum să trăiesc dintr-un salariu fix”

„Ca și acum. Doar că roșcată. Tot însetată să scriu și să cânt, tot iubitoare de oameni. Naivă deseori, oarbă de iubire pentru oamenii din jurul meu, căpoasă, proastă de gură la nervi. Spuneam, la fel ca și acum, „Îmi pare rău – târziu și „Te iubesc – des și repede. Spun despre mine că sunt copilul veșnic. Și așa și este. Nu mi s-a urcat la cap celebritatea. În mintea mea sunt deseori Feli în Sebeș, care abia pornește pe drumul ei muzical. Încă am momente bune când îmi aud muzica la radio și parcă nu îmi vine să cred că muzica mea, versurile mele se aud în țara întreagă. Sunt aceeași visătoare acum. Doar că mai matură, mai hotărâtă și mai bună. Am acasă un învățător care, de trei ani de când m-a făcut mămică, mă învață să fiu cea mai bună versiune a mea de la an la an, pas cu pas.”, a spus Feli Donose.

Feli, dezvăluiri inedite despre viața personală! Cum era viața artistei înainte să devină celebră?!
Feli, dezvăluiri inedite despre viața personală! Cum era viața artistei înainte să devină celebră?![Sursa foto: Instagram]

Feli Donose, dezvăluiri neașteptate din culisele emisiunii care a făcut-o celebră!

Feli și-a amintit de perioada în care a participat la emisiunea care a făcut-o celebră și a oferit câteva detalii din culise. Conform spuselor sale, la un moment dat, artista și-a dorit să părăsească concursul, fiind dezamăgită de tot ce se întâmpla în jurul ei.

Citeste si: Motivul pentru care Feli Donose a renunțat la școală: „La jumătatea clasei a noua! Am făcut chestia asta fără să ştie ai mei”

„Eu nu mai voiam să fiu la Vocea de la dueluri   pentru că am văzut cum se transformă lumea (n.r. – concurenții). Mie nu-mi plac mizeriile care se întâmplă când oamenii se simt amenințați. Îmi place concurența curată, dar nu aia să te mănânci unul pe celălat. Am văzut că oamenii s-au transformat pentru că la început, în blind-uri, toată lumea spunea că suntem o familie și la dueluri când era cazul ca, la un moment dat, să se înjumătățească treaba s-au transformat. Eu nu vreau duel, eu vreau duet! De ce trebuie să mă bat în cap și să am toate figurile astea înainte… și să nu vorbească nimeni cu nimeni înainte de duel?”,  a spus vedeta, în urmă cu ceva timp.

Citește continuarea aici!