Stiri

Fanii, de-a dreptul scârbiți de gestul lui Harry Styles de la cel mai recent concert din Australia

harry styles
Ce a putut face Harry Styles pe scenă, în Australia  [Sursa foto: Captura Video]
Fanii au fost luați prin surprindere de gesul făcut de Harry Styles la un concert din Australia.

Harry Styles, unul dintre cei mai cunoscuți artiști ai momentului, i-a uimit din nou pe fanii lui în timpul unui concert. Harry Styles a susținut un concert în Perth, acolo unde a participat la o tradiția „dezgustătoare” australiană.

El a lăsat pe toată lumea fără cuvinte, după ce a băut alcool din încălțăminte. Toți cei aflați în public au scos imediat telefoanele mobile și au filmat momentul.

„Aceasta este una dintre cele mai dezgustătoare tradiții de care am auzit vreodată”, a spus Styles, în timp ce se afla pe scenă.

Citește și: "Sunt un nenorocit!" Ashton Kutcher isi cere scuze public fata de Harry Styles

Videoclipurile surprinse de fani îl arată pe artistul în vârstă de în vârstă de 29 de ani, în timp ce își umple pantoful cu o băutură alcoolică, înainte de a bea lichidul în fața unei mulțimi încurajatoare.

„Mă simt ca o altă persoană”, a glumit el, imediat după ce a termina „băutura”.

„Mi-e rușine de mine. Se simte atât de personal. Un moment atât de intim de împărtășit cu atât de mulți oameni”, a continuat artistul internațional. 

Tot în spirit de glumă Harry Styles a mărturisit că va vorbi cu terapeutul lui despre acest incident: „ Voi discuta pe larg despre asta cu terapeutul meu.

Pe larg."

Fanii au reacționat imediat pe rețelele de socializare după ce videoclipurile de la concert au început să circule online. Mulți dintre ei l-au criticat pe artist pentru că a făcut un asemenea gest în fața a mii de oameni. „Suc transpirat de pantofi, nu mulțumesc”, „De ce oamenii aplaudă? Mi se face rău”, „Nu pot apăra așa ceva”.

harry styles
Harry Styles, moment jenant în fața lui Jennifer Aniston [Sursa foto: Captura Video]

Harry Styles și-a rupt pantalonii în timp ce se afla pe scenă

În timpul turneului său, Harry Styles a reușit să ajungă de multe ori pe prima pagină a tabloidelor, prin diferitele gesturi pe care le-a făcut pe scenă sau declarații neașteptate.

Citește și: Dansatorii lui Harry Styles, probleme tehnice uriașe pe scena Premiilor Grammy 2023: „Ne-a speriat pe toți. Eram în direct!"

Pe 27 ianuarie, celebrul cântăreț a suferit o defecțiune a garderobei în timpul concertului său din Los Angeles, unde și-a rupt pantalonii chiar între picioare, în timp ce încerca să facă o mișcare de dans pe melodia „Music For A Sushi Restaurant”.

Momentul jenant a avut loc în fața a mii de oameni, dar și a lui Jennifer Aniston, despre care Harry Styles a mărturisit în trecut că a avut o pasiune. Harry Styles a găsit rapid o soluție pentru a acoperi incidentul pantalonilor. El a luat un steag în culorile curcubeului și l-a legat în jurul taliei.