Stiri

"Sunt un nenorocit!" Ashton Kutcher isi cere scuze public fata de Harry Styles

Ashton Kutcher
Motivul pentru care Ashton Kutcher și-a cerut scuze public față de Harry Styles [Sursa foto: Twitter ]
Ashton Kutcher și-a cerut scuze public față de Harry Styles, după ultima lor întâlnire.

Ashton Kutcher și-a cerut scuze public față de Harry Styles, după o întâlnire extrem de incomodă pe care au avut-o la petrecerea unui prieten comun. Actorul, în vârstă de 44 de ani, a recunoscut că habar nu avea cine era Harry Styles atunci când s-au întâlnit prima dată, ceea ce l-a determinat să facă câteva remarci jenante.

Citește și: Declaraţia care i-a împărţit pe fani în două tabere. Ce obicei au Mila Kunis şi Ashton Kutcher când merg la toaletă

Kutcher a dezvăluit într-un interviu acordat lui Esquire că el și soția lui, actriță Mila Kunis, au participat la petrecerea fastuoasă a vecinului lor, acolo unde se afla și Harry Styles, fost membru din trupa One Direction. Între cei doi a avut loc o întâlnire și o discuție destul de incomodă, spune actorul, care nu îl mai văzuse niciodată în viața lui. 

Ashton Kutcher
Ashton Kutcher[Sursa foto: Captura Video]

Ashton Kutcher nu a știut cine este Harry Styles: „Sunt un nenorocit!”

Actorul a mărturisit că, în timpul petrecerii, el a observat un tânăr care cânta karaoke, iar vocea lui l-a impresionat cu adevărat. În acel moment a luat decizia să meargă la el și să îi spună că este foarte bun.

„Am spus „Omule, trebuie să-ți spun ceva. Ești foarte bun, ca, foarte bun”, a declarat Ashton Kutcher.

La care Harry Styles a răspuns cu mulțumire, spunând că „a apreciat” complimentul.

Citește și: Staff-ul lui Harry Styles a fost jefuit în timpul turneului din Brazilia. Artistul ar fi fost în mașină când a avut loc tragicul eveniment

Spre marea lui surprindere, Ashton Kutcher a aflat ulterior că tânărul cu care a vorbit este chiar Harry Styles, despre care nu știa nimic. Soția lui, Mila Kunis, a fost cea care i-a explicat că Harry a fost în trupa One Direction, iar acum este un nume mare în industria muzicală.

„Am spus: „O, Doamne, acum mă simt ca un nenorocit”. Este un cântăreț profesionist și încercam să-i spun că este un cântăreț bun!”, și-a amintit actorul.

Prin intermediul interviului, Kutcher și-a cerut scuze public, spunând: „Vreau doar să spun că îmi pare rău, Harry Styles. Dar ești foarte bun la karaoke, omule. Serios, chiar foarte bun”.