Stiri

Dansatorii lui Harry Styles, probleme tehnice uriașe pe scena Premiilor Grammy 2023: „Ne-a speriat pe toți. Eram în direct!"

harry styles
Dansatorii lui Harry Styles, probleme tehnice uriașe pe scena Premiilor Grammy 2023 [Sursa foto: Captura Video]
Prin ce probleme au trecut Harry Styles și dansatorii lui, în timpul show-ului de la Premiile Grammy.

Gala de decernare a Premiilor Grammy 2023 a avut loc pe 5 februarie în Los Angeles. Harry Styles a luat pe toată lumea prin surprindere, după ce a câștigat trofeul pentru „Cel mai bun album al anului”. Victoria lui Harry Styles a creat controverse în mediul online, în contextul în care favorite pentru acest premiu erau Adele și Beyonce.

Harry Styles a cântat pe scenă în timpul celei de-a 65-a ediții a Premiilor Grammy, acolo unde a interpretat una dintre melodiile de pe albumul câștigător, intitulată „As It Was”.

Fanii cântărețului au avut parte de o surpriză, după ce au observat că prestația cântărețului și a dansatorilor săi părea să aibă anumite probleme, iar de multe ori în ochii lui Harry Styles părea să fie surprinsă panica.

Citește și: Reactia cantaretei Adele cand Harry Styles i-a furat trofeul pentru cel mai bun Album Pop. Imaginile cu artista au devenit virale

Acum s-a aflat că dansatorii lui Harry Styles au avut probleme tehnice uriașe pe scena Premiilor Grammy. Dansatorii cântărețului au dezvăluit pe rețelele de socializare că scena, care era o placă rotativă, similară cu videoclipul muzical al melodiei, se învârtea în direcția opusă față de modul în care repetau.

harry styles
Harry Styles, pe scena Premiilor Grammy 2023[Sursa foto: Captura Video]

Dansatorii lui Harry Styles au rupt tăcerea! Ce s-a întâmplat pe scena de la Grammy 2023

Brandon Mathis, unul dintre dansatorii lui Harry Styles a mărturisit că toți s-au speriat în momentul în care au observat că placa rotativă se mișcă în direcția total opusă modului în care au repetat timp de 10 zile înainte de momentul mult așteptat, potrivit Nypost.com. 

„Ceea ce nu știți este că în momentul în care perdeaua s-a deschis și a venit timpul să cântăm, platoul nostru a început să se învârtească în sens invers, înapoi, ne-a speriat pe toți în direct și nu am putut face nimic pentru a o opri”, a spus dansatorul Brandon Mathis într-o poveste pe Instagram, care de atunci a fost repostată pe TikTok.

„Așa că, după o săptămână de repetiții, această piesă merge perfect într-un sens, în momentul în care este timpul să cântați, începe să meargă în cealaltă direcție. În timp real, trebuie să depanăm și să încercăm să facem o piesă completă invers. Vorbiți despre profesionalism”, a mai declarat dansatorul lui Harry Styles.

Citește și: Staff-ul lui Harry Styles a fost jefuit în timpul turneului din Brazilia. Artistul ar fi fost în mașină când a avut loc tragicul eveniment

Dansatorii au încercat chiar să atragă atenția tehnicianului, dar nu au avut noroc, deoarece a fost la televizor în direct și „nu au putut țipa” pentru a se asigura că sunt auziți.

Coregraful Da Rocha a explicat că Harry Styles „a făcut tot posibilul pentru a putea să meargă și să inverseze totul în timp ce cânta și să-și inverseze întregul duet”, dar întreaga reprezentație nu a fost ușoară, deoarece toți încercau doar să își mențină echilibrul și să stea în picioare.