Stiri mondene

Faimoșii de la Survivor România nu-l mai vor pe Jador în echipă! Ce au spus despre el

Faimoșii de la Survivor România nu-l mai vor pe Jador în echipă
Faimoșii de la Survivor România nu mai sunt de acord cu tehnicile prin care Jador vrea să îi doboare psihic pe Războinici.

Cu toate că ei nu-l mai vor, Faimoșii de la Survivor România au parte de o mare supriză atunci când ajung pe traseu. În camp, toți Faimoșii s-au pus de acord asupra faptului că Jador este cel care aduce energii negative în echipă, așa că spun că ar fi mai bine să nu mai vină pe traseu... sau să vină, dar să fie mai liniștit. 

Ana Porgras: Ideea este să nu vină Jador la jocul de imunitate

Zanni: El are talentul de a te șantaja emoțional. Se bagă în sentimente, te mângie puțin, dar pe moment,, Să vezi un mitocan fără clasă

Cosmin: Poate să vină până la urmă, dar să-și vadă de treabă și să ne vedem și noi de treaba noastră.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Survivor Romania (@survivorromania.oficial)

Surpriză pentru Faimoșii de la Survivor România! Jador s-a întors pe traseu

Socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg! O vorbă din popor, dar adevarată. Cu toate că Faimoșii au sperat ca Jador să nu mai fie pe banca lor, iată că au primit o altă veste când au ajuns la traseu. După mai multe analize, medicii au luat o decizie în ceea ce-l privește pe Jador și anume că Jador poate continua în competiția Survivor România. Concurentul a intrat foarte bucuros pe teren și a spus că nu va pleca acasă nici dacă își va rupe ambele picioare. 

Jador a revenit pe traseul de la Survivor România

Jador: Domnul Dan, mi-am dat seama de încă un lucru, și vreau să le spun copiilor care se uită la această emisiune: Întodeuana trebuie să zici „Mai pot”. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Survivor Romania (@survivorromania.oficial)

În seara aceasta Faimoșii și Războinicii luptă pentru un nou totem de imunitate, iar miza este una extrem de mare. În joc este un consiuliu liniștit, fără nominalizări. Pe lângă totemul de imunitate pus la bătaie azi, câștigătorii vor mai primi și 10 kg de cartofi, două calupuri de brânză și ulei. Câștigătorii primesc întreaga cantitate, în vreme ce pierzătorii primesc jumătate din cantitate.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Survivor Romania (@survivorromania.oficial)