Stiri mondene

Elena Marin de la Survivor România, de urgență la spital!

Elena Marin, de urgență la spital
Elena Marin a fost luată cu ambulanța înainte de jocul de imuniatate. Ce s-a întâmplat cu Faimoasa de nu a putut intra pe teren?!

UPDATE 23:03- Elena Marin a revenit pe banca Faimoșilor în consiliul de nominalizare. Concurenta a fost întrebată de prezentatorul emisiunii cum se simte după tratamentul care i-a fost oferit la spital. 

„Am fost la spital, am făcut câteva investigații, câteva perfuzii și sunt gata să intru pe teren. Sunt în curs de refacere, sper să mă dezumflu”, a declarat Elena Marin în consiliul de nominalizare. 

Știrea inițială:

Elena Marin a spus la începutul jocului de imunitate că nu se mai simte deloc bine. Este îngrijorată de faptul că în corpul ei s-au produs mai multe schimbări, inițial a slăbit foarte mult, după care a început să se umfle.

„Eu nu sunt într-o stare prea bună. Am să lupt până la capătla fel cum tot spun de fiecare dată, dar nu-mi place cum reacționeză corpul meu, cum arăt, cum mă umflu. Sper să pot să rezolv această problemă. În schimb, echipa este foarte motivată și vom da tot ce putem. Așa vom câștiga ambele imunități”, a spus Elena Marin înainte de jocul de imunitate. 

Elena Marin a ajuns la spital! Ce se întâmplă cu Faimoasa în Republica Dominicană

Elena Marin nu a primit acceptul medicului pentru a intra pe teren și așa se face că imediat după ceremonia de început a jocului de imunitate dansatoarea a fost transportată cu o ambulanță la spital.

Prezentatorul emisiunii a făcut anunțul despre dansatoare cu mențiunea că îi va ține la curent pe fanii emisiunii cu starea de sănătate a Elenei.