Stiri mondene

Faimoşii au câştigat prima imunitate a săptămânii! Cosmin a câștigat primul său totem de imunitate

Cosmin a câștigat primul său totem de imunitate
Faimoşii de la Survivor România au câştigat prima imunitate a săptămâni, învingându-i pe Războinici cu scorul de 10 la 5.

Faimoșii și Războinicii au făcut spectacol pe traseu și în această seară pe traseul de la Survivor România. Concurenții au dat totul pe traseu pentru a-și salva echipa de la consiliul de nominalizare, însă se pare că Faimoșii au avut mai mult noroc astăzi. Concurenții din echipa roșie au câștigat, ultimul punct fiind adus de Sebastian. 

Cosmin: Sunt foarte fericit. Astăzi a fost ziua băieților, pentru că din păcate fetele s-au acidentat. A fost o zi productivă. Sunt foarte bucuros că vom avea din nou un consioliu de nominalizare liniștit.

Jador  crede că a avut un mare noroc că a mai putut intra pe traseu după problemele grave pe care le-a avut la picior.

Jador: Pot doar să zic că un părinte zice că își iubește copiii în mod egal, dar simt că Dumnezeu pe mine m ă iubește mai mult. Rugăciunile mamei mele au ajuns până în Dominicană.

Ana Porgras: Am făcut o mișcare greșită pe traseu și sper să-mi revin cât mai repede. Sunt extrem de mândră de băieți. Ce să-mi doresc mai mult.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Survivor Romania (@survivorromania.oficial)

Războinicii, devastați de înfrângerea în jocul de imunitate

Războinicii au ajuns la un nivel maxim de frustrare după pierderea de azi, fiind deranjați de atitudinea echipei în momentul în care pierd. Starlin a izbucnit după înfrângere și a țipat la colegii săi spunând că s-a săturat să mai piardă jocuri.  

Starlin, cu nervii la pământ după ce a pierdut jocul de imunitate

Starlin: Oricine a făcut sport știe cât de frustrant e să pierzi de mai multe ori la rând. Scorul de 10 la 5 pentru mine e o rușine. Când mă trezesc spun că abia aștept să intru pe teren și simt că mulți dintre colegii mei nu sunt în acest vapor. M-am săturat să pierd. Nu mai pot de frustrare, sincer, nu mai pot. Am depășit limitele de frustrare. Trebuie să câștigăm, cine nu, simplu: ridică mâna: „Vreau să plec acasă!” M-am săturat.

Starlin este de părere că Războinicii ar trebui să se antreneze mai mult în camp pentru a putea aduce mai multe puncte.

Andrei: Sunt mai multe înfrângeri la rând. Nu ne-am așteptat să pierdem, nu suntem toți pe aceeași undă. Când vom fi toți setați mental pe aceeași undă, cred că vom avea un mare plus. Nu cred că sunt mai buni ca noi pe partea sportivă. Când ne vom seta mental vom câștiga.

Sorin: Așa cum am spus, plecăm cu toții montați, dar că nu suntem cu toții în aceeași barcă. Îl susțin pe Starlin. Eu cu Starlin ne culcăm ultimii și ne trezim primii. Stăm și vorbim despre traseu. Este a cincea înfrângere, nu mâncăm, dar pe de o parte mă bucur că trebuie să plece cine trebuie.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Survivor Romania (@survivorromania.oficial)