Stiri mondene

Dorian Popa, concurent la Survivor România?! Iată ce a răspuns

Dorian Popa la Survivor România
Dorian Popa la Survivor România [Sursa foto: Instagram]
Dorian Popa a fost întrebat de unul dintre fani dacă l-ar tenta experiența Survivor România. Ce răspuns a dat artistul

Dorian Popa a fost inviatul lui Pepe la „Bar Online”, emisiunea lui de pe YouTube în care se discută de la întâmplări din copilărie până la planuri de viitor. Cei doi artiști s-au distrat maxim pe seama poveșilor și întâmplărilor pe care le-au trăit, dar la un moment au primit din partea unui fan și o întrebare ceva mai seriosă. Având în vedere că Dorian Popa a participat deja la Asia Express, a fost întrebat dacă i-ar plăcea să schimbe peisajul și să participe la Survivor România. 

Dorian Popa și Pepe la Survivor România
Dorian Popa și Pepe la Survivor România [Sursa foto: Captură YouTube]

„Nu mă mai duc nicăieri, am piciorul ferfeniță făcut. Tu știi cum trosnește?!”, a spus Dorian Popa. 

Dorian Popa și-ar dori o nouă participare la Asia Express. Ce spune Pepe despre astfel de competiții 

Survivor România nu sună tentant pentru Dorian Popa, dar își dorește cu ardoare să mai participe o dată la Asia Express, dar de această dată cu un alt partener.

Artistul a declarat că i-a făcut plăcere să meargă cu mama lui, dar partea proastă a fost că mama lui nu putea ține pasul cu Dorian Popa și rămâneau mereu în urmă. 

„Aș vrea la Asia Express din nou, dar cu cineva să fac și eu treabă acolo pentru că Asia Express nu e așa solicitant pe genunchi. Mi-a plăcut și cu maică-mea, dar aș vrea să merg cu cineva să pot să mă lupt. Aș merge cu Pepe”, a spus Dorian Popa. 

Nu merg”, a răspuns Pepe vehement, care a mai explicat că nu-și poate lăsa fetele singure și în plus, nu ar avea cine să se ocupe de afacerile lui. 

Dorian Popa și Pepe la Survivor România
Dorian Popa și Pepe la Survivor România [Sursa foto: Captură YouTube]

Dorian Popa: De ce?

Pepe: Eu nu pot să stau fără copii. Știi de câte ori m-au sunat toate emisiunile de plecat de acasă? De 50 de ori fiecare. Și întotdeauna spun „nu”. Cel mai lung turneu din viața mea poate fi de 2-3 săptămâni. În primul rând sunt copiii.

Dorian Popa: Dar când te văd fetele tale frumoase la Asia Express și zic: „Ia uite-l pe tati ce tare e!”

Pepe: Fetele se bucură în fiecare zi că mă văd. Nu am cum. Deci chiar sunt sincer. Plus că mie mi se întind nervii la maxim într-un show din ăsta în care ești hăituit, ești plimbat, înfometat.

Dorian Popa: Zi mai bine că ți-e frică de tine.

Pepe: Eu fac urât. Dacă mă lași să ajung din punctul A în punctul B, eu ajung. Dar dacă mă și înfometezi... Eu sunt foarte tolerant până la un punct și apoi nu mă pot opri.

Dorian Popa: Mi-am luat foarte mult control ca să pot reuși la reality-show-uri.

Pepe: Maximul de toleranță pe care îl pot avea cu întins nervii la maxim și cu plecat de acasă, e la Nea Marin.  O dată că e Nea Marin, sunt doar cinci zile, am telefonul la mine, deci eu nu am cum să pierd contactul cu familia, afacerea și tot ce am. Eu și în somn trebuie să răspund la telefon.

Dorian Popa: Știu, te deconectează masiv.