Stiri mondene

Faimoșii de la Survivor România au câștigat a doua imunitate a săptămânii

Faimoșii de la Survivor România au câștigat a doua imunitate a săptămânii
Imunitatea de sâmbătă seara a fost câștigată de Faimoși, ceea ce înseamnă că Războinicii vor fi nevoiți să facă nominalizari spre eliminare.

Faimoșii au câștigat cea de-a doua imunitate a săptămânii, ceea ce le-a adus un consiliu liniștit și mai multă armonie în echipă. Cele două echipe au luptat cot la cot până au ajuns la ștafetă. Din partea Faimoșilor au intrat pe teren Zanni și Elena Marin, fapt care i-a apropiat după desele conflicte avute. Cei doi s-au luat în brațe la finalul jocului, lucru neașteptat. Din partea Războinicilor, pe de altă parte, au ibtart pe teren Maria și Marius. Dezamăgită de înfrângere, Maria a spus că nu va mai intra pe teren la ștafetă pentru că este pentru a treia oară când „se pierde pe mâna ei”, după cum a declrat chiar Războinica. 

Faimoșii de la Survivor România au câștigat a doua imunitate a săptămânii

Primele declarații ale Faimoșilor după ce au câștigat jocul de imunitate

„Echipa a promis că se va numi echipa mea, dar unii s-au împotrivit. Am avut grijă să-l marginalizăm pe Culiță, că e accidentat. (râde) Astăzi am fost în elementul meu și am râs pe săturate. Am simțit că m-am apropiat de Elena. Mă bucur că am câștigat”,  a declarat Zanni după ce Faimoșii au câștigat imunitatea. 

Faimoșii de la Survivor România au câștigat a doua imunitate a săptămânii

Cu toate că a adus punctul care a egalat scorul, Cătălin Moroșanu spune că trece printr-o perioadă mai dificilă. 

„Nu prea sunt în măsură să vorbesc, pentru că nu merit. Nu vreau compasiune. Mă bucur că am reușit să egalăm și așa să aducem totemul de imunitate. Trec printr-o perioada mai dificilă. Sper să-mi revin și să fiu mai bun la finalizare”,  a spus Moroșanu. 

„Aveam datorie, la ștafeta și de data asta a fost în favoarea noastră. E un motiv de bucurie. Vibe-ul echipei e foarte bun. Felicitări, echipă, să o ținem tot așa!”, a declarat și Elena Marin, după ce la ștefeta de sâmbătă seara a pierdut. 

Primele reacții ale Războinicilor după ce au pierdut jocul de imunitate

Maria Hîngu:   Am zis că nu mai intru la ștafete o perioadă, pentru că e a treia pe care o pierdem pe mâna mea. Aștept un consiliu cu dialog.  

Marius Crăciun:    Nu a fost ziua mea, am intrat doar o dată, am aruncat slab. Sunt finaluri care nu mă avantajează. La ștafetă am intrat că sunt rapid, ca Maria să aibă timp mai mult pentru aruncări. Nu a fost ziua noastră, nu e un capăt de drum. Mai avem mult.