Stiri mondene

Situație fără precedent la Survivor România! Doi Războinici sunt nominalizați spre eliminare

Războinicii de la Survivor România au parte de o situație fără precedent! În urma nominalizărilor, doi Războinici au fost votați spre eliminare.

Războinicii au pierdut al doilea joc de imunitate de săptămâna această, așadar au fost nevoiți să nominalizeze un concurent spre eliminare. Însă de data aceasta au fost propuși spre eliminare doi dintre Războinici, urmând ca publicul să aleagă care a fost cel mai bun dintre ei. 

Sorin și Albert de la Survivor România, votați spre eliminare de Războinici

În urma nominalizărilor făcute de Războinici, Sorin și Albert au fost cei care au primit câte 4 voturi fiecare, urmând ca duminică să se afle dacă unul dintre cei doi va părăsi competiția.

Cei doi Războinici nu s-au arătat dezamăgiți din cauza nominalizărilor. 

„A avut o săptămână slabă, lăsând la o parte accidentările mele, am intrat pe traseu cu frică. La final nu am avut concentrarea pe care am crezut că o am. Nu sunt supărat pe colegii care m-au votat. Sper să fie o motivare și să-mi revin la ce am fost și mai bine, pentru că îmi doresc să ajung în finală. Ce e mai greu a trecut, acomodarea a fost demult, psihic sunt foarte bine și îmi dorec să ajung cât mai departe”,  a spus Sorin Pușcașu.

Albert, pe de altă parte, este nominalizat pentru a treia oară consecutiv, astfel că nu mai este niciun fel de supriză această nominalizare a lui. 

„Mă așteptam, unii colegi votează din punct de vedere social, alții sportiv.  E a treia săptămână de nominalizări, nu vreau să renunț.  Am scopul bine definit, sunt gata să lupt. Vom vedea ce va fi pentru că am văzut că doar publicul decide cine pleacă. Mă las pe mâna publicului, am nevoie de susținerea lor să ajung mai departe. Doar cu ajutorul lor se poate întâmpla asta”,  a declarat Războinicul Albert. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Survivor Romania (@survivorromania.oficial)