Stiri mondene

Cine a câștigat jocul de imunitate de la Survivor România? „Trebuie să scăpăm de Andreea”

Cine a câștigat jocul de imunitate de la Survivor România? „Trebuie să scăpăm de Andreea”
În seara zilei de vineri se dă lupta pentru primul trofeu de imunitate la Survivor România. În funcție de asta se va face o nouă nominalizare pentru eliminare.

UPDATE 22:18- Războinicii au câștigat jocul de imunitate după ștafetă. Punctul decisiv a fost adus de Starlin alături de Sindy care au jucat împotriva Elenei Marin și a lui Cosmin Stanciu. 

Războinicii au făcut spectacol pe traseu astăzi, motiv pentru care au reușit să aducă totemul de imunitate în echipa lor și să aibă parte de un consiliu liniștit. Starlin a fost cel care a primit totemul de imunitate pentru efortul pe care la depus astăzi pe traseu. 

„Când stai la aruncare e cea mai mare presiune. Toată lumea ţipă, dar pentru mine nu e o problemă. Am făcut un lucru foarte bun”, a declarat Starlin. 

„Am avut amoții foarte foarte mari. Fiind un joc foarte important, cel de imunitate, am vrut să câștigăm”, Sindy. 

Primele declarații ale Faimoșilor după ce au pierdut jocul de imunitate 

Faimoșii au fost la un singur pas de imunitate, fiind o pierdere dureroasă și frustrantă. Vedetele au pierdut un consiliu liniștit și întreaga recompensă suplimentară. 

„O înfrângere foarte dureroasă. Vreau să îmi cer scuze echipei, am dat tot ce am putut. Sunt foarte umflată și nu pot să-mi dau seama ce se întâmplă, dacă e vreo dereglare hormonală sau vreu alergie, retenție la apă”, a declarat Elena Marin.

„Toți din echipă am tras cât am putut de mult și scorul arată asta. Aveam speranțe că vom câștiga. Asta este. Astăzi au fost mai buni ca noi. Le mulțumesc colegilor, că au avut încredere în mine și în Elena. Mergem cu capul sus, sper să câștigăm al doilea joc de imunitate”, a declarat și Cosmin Stanciu. 

„Astăzi am fost slab, sunt foarte supărat pe mine. Nici nu am dispoziția să mai spun cuiva ceva. Azi am pierdut două puncte și dacă nu le pierdeam, poate câștigam meciul de imunitate. O parte din vină e a mea”, a mai declarat și Moroșanu. 

Survivor România. Știrea inițială

Jocurile de imunitate de la Survivor România sunt cele mai importante și cele mai tensionate. Concurenții dau totul pe traseu pentru a putea rămâne cât mai mulți în echipă pentru o perioadă mai îndelungată de timp. Războinicii și Faimoșii își pun cap la cap strategiile și pornesc spre un nou joc important. Cu Jador pe banca Faimoșilor, Războinicii sunt din nou terorizați de comportamentul lui. Artistul reușește să-l scoată din sărite pe Sorin pe terenul de joc. 

Cine a câștigat jocul de imunitate de la Survivor România?

Războinicii și Faimoșii de la Survivor România fac strategii pentru jocul de imunitate

Înainte de fiecare joc cele două echipe fac strategii pentru eventualitatea în care vor pierde jocul, însă își adună energia și pentru eventualitatea în care finalul jocului va fi unul prielnic pentru ei. Sorin, de exemplu, este ferm convins că va putea să-i bată pe Faimoși

Cine a câștigat jocul de imunitate de la Survivor România?

Sorin: Sunt șanse foarte mari să câștigăm acest joc pentru că sunt demoralizați, sunt deja picați.

Faimoșii pe de altă parte, își propun să aibă din nou o zi productivă pentru a putea aduce imunitatea echipei. În caz contrar, se cam știe deja că Andreea Antonescu este cea vizată spre nominalizare. 

Cătălin: Cred din toată inima mea că vom avea o energie bună ca să câștigăm jocul de imunitate.

Zanni: Dacă nu vom fi bine, trebuie să scăpăm la un moment dat de Andreea.

Cine a câștigat jocul de imunitate de la Survivor România?

Urmăriți și în seara aceasta o nouă ediție spectaculoasă Survivor România.