Stiri mondene

"Eu sunt femeia cu care Printul Harry și-a pierdut virginitatea! Cum arată Sasha Walpole, femeia care l-a făcut bărbat pe Harry

Sasah Walpole partida amor Printul Harry
Sasha Walpole este femeia cu care Printul Harry si-a pierdut virginitatea
Sasha Walpole a vorbit pentru prima data despre partida de amor cu Printul Harry despre care el a povestit in autobiografia lui, "Spare!"

Sasha Walpole a recunoscut faptul că despre ea este vorba în autobiografia lansata de Printul Harry la începutul lunii ianuarie 2023. În carte, Harry a dezvăluit că și-a pierdut virginitatea cu o femeie mult mai în vârstă că el. Acum, Sasha susține că întâlnirea dintre ea și Harry a fost una efervescenta și pasionala, însă a fost doar că intre prieteni și nimic mai mult.

Sasha Walpole a vorbit despre partida de amor dintre ea si Printul Harry

Citește și: "Trebuie să înceteze cu operațiile estetice!" Madonna, de nerecunoscut la Premiile Grammy 2023! Ce s-a întâmplat cu fața starului pop în vârstă de 64 de ani

Sasha a vorbit despre partida de amor din camp când la vremeea respectiva era rândaș la reședință pe atunci a Printului Charles, Highgrove House.

Femeia a dezvăluit pentru  The Sun on Sunday, că totul s-a întâmplat în 2001 când Printul Harry avea 16 ani.

Partida de amor a fost pasionala și efervescenta deoarece se știa că nu ar fi trebuit să facem asta. Un lucru duce la altul și așa am ajuns în camp.( Vezi mai multe imagini cu Harry si Sasha aici!)

printul harry
Prințul Harry a vorbit despre misiunile din Afganistan [Sursa foto: Captura Video]

Doamna Walpole care acum are și ea un business al ei, spune că cei doi au băut mai multe shot-uri de tequilla după care au plecat în spatele pub-ului în timp ce agenții de securitate îl căutau frenetic.

"Ambii eram beți. Daca nu eram așa, nu s-ar fi întâmplat acel lucru. A fost doar un moment de pasiune, spontan, sălbatic și excitant. Însă, femeie spune că a fost socata că totul a fost povestit în autobiografia lui Harry care acum este cea mai bine vândută carte din categoria non-fictionala.

Sasha Walpole nu a fost contactata de Printul Harry sau staff-ul lui pentru publicarea acestor detalii

Doamna Walpole a spus: “Nimeni nu mi-a spus că acel lucru vă fi inclus în carte, nici Harry și nici cei din staff-ul lui. Toți ar fi putut să mă găsească daca își doreau. Du o viață liniștită.

Citește și: Fiul Priscillei Presley, Navarone Garcia, la un pas să fie ucis sub privirile mamei lui cu câteva zile înaintea morții Lisei Marie Presley

Ce preț are cartea Printului Harry în România!
Cartea Printului Harry se poate cumpara online si in format fizic si in Romania!

Doamna Walpole a mai adăugat faptul că totul s-a întâmplat în spatele parcării al vechiului pub. Harry a dezbătut aceasta întălnire în cartea lui "Spare", iar termenii au fost și ei destul de efervescenți.

Una dintre cele mai neașteptate dezvăluiri are legătură cu locul și persoana cu care Prințul Harry și-a pierdut virginitatea. Prințul a mărturisit că avea 16 ani când și-a pierdut virginitatea cu o femeie mai în vârstă, iubitoare de cai, pe un teren din spatele unui pub. Acesta a mărturisit că a fost o experiență „umilitoare", în timpul căreia femeia l-a tratat „ca pe un tânăr armăsar".