Lansări muzicale

Eugenia Nicolae a lansat „Soarele și luna”, o nouă piesă inspirată de sora ei!

Eugenia Nicolae a lansat „Soarele și luna”, o nouă piesă inspirată de sora ei!
Eugenia Nicolae și Bogdan Dumitraș 
Eugenia Nicolae a lansat piesa „Soarele și luna”, în colaborare cu Bogdan Dumitraș. Dă-i play aici.

Eugenia Nicolae în colaborare cu Bogdan Dumitraș, fost concurent în cadrul show-ului Vocea României, lansează o nouă piesă, Soarele și luna. Eugenia a ajuns cunoscută datorită stilului proaspăt prin care îmbină folclorul cu muzica pop, iar cu noua piesă artista ne arată o altă latură a sa, venind cu o baladă pop plină de emoție.

Eugenia Nicolae a lansat „Soarele și luna”, o nouă piesă inspirată de sora ei!
Eugenia Nicolae 

Artista dedică piesa surorii sale, Grațiela, cu care are o relație foarte apropiată și care a inspirat-o să compună această piesă.

„Soarele și luna este piesa speranței. Cred în suflete pereche, iar piesa se adresează în special oamenilor care nu și-au găsit încă marea iubire. Am creat o paralelă frumoasă între dragostea oamenilor și cea dintre soare și lună. Legenda spune că cei doi aștri se iubesc de la începutul universului, iar Dumnezeu a creat eclipsele pentru a le oferi ocazia de a se întâlni. Am scris această piesă în urmă cu un an, după ce am avut o conversație cu sora mea.

Era dezamagită că nu 
își găsește marea dragoste. Povestea ei m-a inspirat și în aceeași zi am scris textul și melodia pentru Soarele și luna. Am postat la scurt timp un scurt fragment pe tik tok și am observat cât de mulți oameni s-au regăsit în acest mesaj; m-au îndemnat să lansez piesa și iată că acum se întâmplă.”, spune Eugenia Nicolae.

Eugenia Nicolae a lansat „Soarele și luna”, o nouă piesă inspirată de sora ei!
Eugenia Nicolae

 
Noul single este featuring Bogdan Dumitraș, iar despre colaborarea cu artistul, Eugenia spune: „Colaborarea cu Bogdan Dumitraș s-a produs foarte natural. El este prieten al studio-ului și un muzician pe care îl apreciez mult. I-a plăcut piesa din prima audiție și așa a venit colaborarea.” 

Eugenia Nicolae a lansat „Soarele și luna”, o nouă piesă inspirată de sora ei!
Eugenia Nicolae și Bogdan Dumitraș 

Citește și: Eugenia Nicolae și PUYA au lansat „Trei în lume”, a treia piesă din trilogia dedicată marii interprete Maria Lătărețu

„Am auzit o parte din Soarele și luna pe story-ul Eugeniei și primul lucru care mi-a venit în minte a fost "mi-aș fi dorit și eu o astfel de piesă". I-am scris direct să o felicit pentru text, linie, tot și probabil așa a făcut Universul ca la scurt timp după să-mi scrie un prieten comun care m-a întrebat dacă nu vreau să trag niște voci pe o piesă a Eugeniei și în momentul acela s-a produs "eclipsa". "Soarele și luna" nu-mi aparține, dar pot să mi-o însușesc în timp ce o cânt ca și cum ar fi o bucățică din mine. Este o explozie de emoție și de trăiri în care este imposibil să nu te regăsești măcar puțin. Acesta este farmecul piesei și cred că publicul o să fie de acord cu mine.”,
a spus Bogdan Dumitraș.

VIDEOCLIP: Eugenia Nicolae feat. Bogdan Dumitraș- Soarele și luna

Soarele și luna este compusă de Eugenia Nicolae, iar producția piesei este realizată de Rimenescu în studio-ul Bad Sheep Entertainment, videoclipul piesei fiind de asemenea filmat și regizat de către el. Eugenia Nicolae a ajuns cunoscută publicului român datorită felului creativ prin care îmbină folclorul cu muzica pop. Vocea sa inconfundabilă, care transmite emoție este dublată de talentul pentru compoziție. Artist complex, Eugenia este cea care își compune propriile piese. Anul trecut a lansat nu mai puțin de 6 piese, dintre care menționăm „Inima n-o mai răbda”, piesă
cu care a cucerit inimile oamenilor și piesa „Lie”, alături de Puya. Într-un singur an, a colaborat cu o mulțime de artiști proeminenți din industria muzicală de la noi, precum Randi, Puya, Cazanoi Brothers. De asemenea, a compus piese și pentru alți artiști români, precum Theo Rose, Spike și pregătește multe alte surprize pentru public.

Citește și: Eugenia Nicolae lansează o serie de sesiuni live spectaculoase: „Trăiesc cea mai intensă perioadă a vieții mele din punct de vedere creativ!”

Bogdan Dumitraș este artist instrumentist percuție, angajat al Filarmonicii "Paul Constantinescu", Ploiești. Colaborează cu multe instituții de cultură, printre care Teatrul Evreiesc, Orchestra Radio, Orchestra Română de Tineret, Filarmonica din Botoșani, Filarmonica din Iași, Teatrul de Operetă "Ion Dacian", Simfactory Orchestra, Orchestra "Valahia", etc. În prezent face parte din ansamblul de percuție "Power Vibes" alături de marele vibrafonist Alexandru Anastastasiu. În 2019 participă la "Vocea României" în echipa Irinei Rimes unde ajunge până în Semifinale. Ulterior a fost Backing Vocal la emisiuni precum Românii au Talent sau Vocea României, iar vocea îi apare și pe spoturile publicitare de la emisiuni precum "Super Star" sau "Românii au Talent".