Stiri mondene

Eugenia Nicolae, declarații în premieră „Bară la Bară” despre participarea la Eurovision: „Oamenii regretă că piesa nu a intrat în finală”

Eugenia Nicolae, declarații în premieră „Bară la Bară” despre participarea la Eurovision: „Oamenii regretă că piesa nu a intrat în finală”
Eugenia Nicolae, declarații în premieră „Bară la Bară” despre participarea la Eurovision: „Oamenii regretă că piesa nu a intrat în finală” [Sursa foto: Radio Impuls ]
Eugenia Nicolae a vorbit în emisiunea „Bară la Bară” despre participarea sa la Eurovision. Cu toate că nu s-a calificat în finală, artista se bucură de succes.

Eugenia Nicolae a participat la Eurovision cu piesa „Doina”, o piesă în limba română cu influențe folclorice, dar care din păcate nu s-a calificat în marea finală. Cum se simte artista după participrea la Eurovisin și ce planuri de viitor are?! 

Citeste si: Eugenia Nicolae a lansat videoclipul piesei „Doina”, cu care s-a calificat în semifinala Eurovision România 2022

Eugenia Nicolae plănuiește colaborări cu artiști de excepție anul acesta. Cu cine ar vrea să lanseze piese?! 

Piesa „Doina” se bucură de un real succes, motiv pentru care Eugenia Nicolae nu se declară supărată că nu a trecut în marea finală. A luat totul ca pe o experiență în plus și s-a bucurat de fiecare moment în parte, motiv pentru care nu s-a simțit dezamăgită, ci din contră, a preferat să vadă părțile bune din toată această experiență. 

Eugenia Nicolae, declarații în premieră „Bară la Bară” despre participarea la Eurovision: „Oamenii regretă că piesa nu a intrat în finală”
Eugenia Nicolae, declarații în premieră „Bară la Bară” despre participarea la Eurovision: „Oamenii regretă că piesa nu a intrat în finală”[Sursa foto: Radio Impuls ]

„Capitolul acesta s-a încheiat sâmbătă seara.

Nu suntem deloc pe tristețe pentru că piesa este foarte faină și oamenii au iubit-o. Ei regretă că nu a intrat în finală. Cred că faptul că e în limba română mi-a adus un minus, poate prea mult folclor pentru Eurovision. Eu am făcut așa cum am simțit piesa asta și ar trebui să mă reprezinte ca să pot să o cânt. Că dacă mergeam cu ceva și nu simțeam atașamentul ăla, interpretativ și de scriere, nu m-aș fi înscris.
Și atunci am mers cu ce am simțit că îmi place mie în primul rând. Că asta e important”
, a declarat Eugenia Nicolae la Bară la Bară, emisiunea prezentată de Mihai Hînda. 

Eugenia Nicolae a participat la Românii au Talent anul trecut și de atunci cariera și viața ei s-a schimbat complet. Promite multe surprize pentru fani anul acesta și spune că s-a axat mai mult crearea melodiilor, față de anul trecut când era focusată pe interpretare. 

„Am muncit ca o nebună anul ăsta. Practic pandemia a creat spațiul necesar să-mi pun ideile pe foi și să mă apuc de scris muzică. Până acum eu nu am scris muzică, mă străduiam să fiu cât mai bună pe interpretat, mai puțin pe compoziție. Aveam foarte multe idei și iată că pandemia a creat momentul potrivit și am început să scriu. Românii au Talent a fost primul moment în care m-am dus să prezint creația mea și a fost wow că oamenii au reacționat foarte mișto. Piesa e pe radio. A avut impact mare pentru un artist care este independent. Eu simt că am dat „golul”. După Eurovision am zis că o să-mi iau o vacanță, dar uite, azi e a doua zi de când s-a încheiat și parcă am același drivce de a face treabă. Nu mă pot deconecta, dar nu e ok, ar trebuie să ne deconectăm ca să putem face treabă”, a mai spus Eugenia Nicolae.