Lansări muzicale

Eugenia Nicolae și PUYA au lansat „Trei în lume”, a treia piesă din trilogia dedicată marii interprete Maria Lătărețu

Eugenia Nicolae și PUYA lansează „Trei în lume”,
Eugenia Nicolae și PUYA lansează „Trei în lume”,
Eugenia Nicolae în colaborare cu PUYA a lansat o nouă piesă, Trei în lume. Dă-i play aici.

Eugenia a ajuns cunoscută datorită stilului proaspăt și plin de emoție prin care îmbină folclorul cu muzica pop iar odată cu această piesă încheie trilogia „Maria”, dedicată marii interprete de folclor, Maria Lătărețu. Întreaga trilogie reprezintă reflecția artistei asupra lumii; fiind transpuse în muzică gândurile și emoțiile acesteia.

Eugenia Nicolae și PUYA lansează „Trei în lume”,
Eugenia Nicolae

Eugenia Nicolae și PUYA, colaborare inedită

Piesa Trei în lume este compusă de Eugenia Nicolae și produsă de Bad Sheep Entertainment, alături de Rimenescu (Liviu Tănăsoiu).

Videoclipul prezintă o poveste regizată și produsă de Rimenescu, alături de el Silviu Mîndroc, iar publicul îl poate urmări într-un rol și pe artistul Tobi Ibitoye.

Citește și: Puya, dezvăluiri inedite despre cum și-a cunoscut soția: „Tot îmi puneam concerte în zona unde era ea”

„Trei în lume este piesa care încheie trilogia Maria. Așa cum spune și piesa din repertoriul Mariei Lătărețu care m-a inspirat, sunt 3 lucruri pe care nu le putem avea în această viață.

De aceea, îndemnul meu rămâne același: trăiește clipa, bucură-te de prezent. Încă de anul trecut, când am lansat feat-ul Lie, am hotărât împreună cu Puya să nu ne oprim la o singură piesă, iar acum a venit momentul unei noi lansări. Puya s-a integrat perfect și pe această piesă, am lucrat foarte bine împreună, este un artist focusat, a venit în studio, a ascultat piesa, i-a plăcut și ce a urmat se poate auzi. Primele două piese ale trilogiei Maria, “Pe câmpul cu florile” și “Ciocârlia”, încă sunt ascultate cu interes, iar acest lucru mă bucură enorm. Este o muzică ce se adresează tuturor generațiilor, îmi doresc ca numele privighetoarei Gorjului să fie cunoscut și de către tineri, să îi fac curioși și să caute melodiile Mariei Lătărețu. Pentru mine, Maria Lătărețu este artistul care a dat României cele mai mari “hituri folclorice”, este vocea de referință din

muzica noastră tradițională.”, spune Eugenia Nicolae.

Eugenia Nicolae și PUYA lansează „Trei în lume”,
Eugenia Nicolae

Noul single este realizat în colaborare cu Puya, artiștii fiind deja la a doua colaborare. „Anul trecut, pe vremea aceasta, lansam piesa „Lie” alături de Eugenia Nicolae. Și uite că am ajuns la a doua colaborare- sper să vă placă “Trei în lume”, noul nostru feat.”, a spus PUYA.

Eugenia Nicolae a ajuns cunoscută publicului român datorită felului creativ prin care îmbină folclorul cu muzica pop. Vocea sa inconfundabilă, care transmite emoție este dublată de talentul pentru compoziție. Artist complex, Eugenia este cea care își compune propriile piese.

Citește și: Eugenia Nicolae și Paula Hriscu lansează „Ciocârlia”, a doua piesă a trilogiei dedicate marii interprete Maria Lătărețu

Anul trecut a lansat nu mai puțin de 6 piese, dintre care menționăm „Inima n-o mai răbda”, piesă cu care a cucerit inimile oamenilor și piesa „Lie”, alături de Puya. Într-un singur an, a colaborat cu o mulțime de artiști proeminenți din industria muzicală de la noi, precum Randi, Puya, Cazanoi Brothers. De asemenea, a compus piese și pentru alți artiști români, precum Theo Rose și pregătește multe alte surprize pentru public.

Eugenia Nicolae și PUYA lansează „Trei în lume”,
Puya