Stiri mondene

„Poate așa reușesc oamenii să înțeleagă”. Noi detalii în cazul sandalului în care au fost implicați Antonia și Alex Velea. Ce se întâmplă acum cu tânăra care a fost umilită și scuipată de cei doi artiști

Noi detalii în cazul sandalului în care au fost implicați Antonia și Alex Velea
Noi detalii în cazul sandalului în care au fost implicați Antonia și Alex Velea [Sursa foto: Colaj Radio Impuls]
Francesca, tânăra care a susținut că Antonia și Alex Velea i-au adresat injurii și au scuipat-o la o petrecere, a oferit noi declarații despre cele întâmplate. Au acționat sau nu în instanță?

În toamna anului 2021, Alex Velea și Antonia au fost protagoniștii unui scandal de proporții, fiind acuzați că ar fi scuipat și înjurat o tânără, pe nume Francesca, în timp ce se aflau la ziua de naștere a unei cunoștințe comune. Francesca a spus că Alex Velea ar fi insultat-o, iar Antonia i-ar fi adresat în repetate rânduri întrebări indecente. La vremea respectivă, tânăra a fost foarte speriată din cauza comportamentului celor doi și din cauza faptului că probabil din cauza notorietății acestora nimeni nu a intervenit în conflict, așa că și-a luat geanta și a plecat acasă.

 

Noi detalii în cazul sandalului în care au fost implicați Antonia și Alex Velea
 Antonia și Alex Velea

Acum tânăra a revenit cu noi detalii. Francesca a susținut că din acest scandal a rezultat un lucru pozitiv, aceasta înființând un ONG dedicat conștientizării sănătății mintale. În aceeași măsură, tânăra a menționat că nu a mai fost contactată absolut deloc de cei doi artiști, dar și că nu s-a mai intersectat cu ei în cadrul evenimentelor. Cei doi artiști nu au acționat-o în judecată după ce a făcut publică povestea deși, la vremea respectivă, cântărețul susținea acest lucru.

Citește și: Antonia, despre criticile primite de-a lungul timpului. Artista nu a mai suportat comentariile răutăcioase la adresa ei și a răbufnit: ”Mulți au râs de mine”

„Nu m-au dat în judecată. Asta au spus ei, dar cred că de nervi. N-au făcut nimic. Eu i-am dat și am și câștigat. Am câștigat la Poliție, anul trecut, Poliția trebuia să deschidă dosar penal, dar au deschis petiție, avocatul mi-a zis că puteam să fac adresă că ei erau obligați să deschidă atâta timp cât au scuipat.

Scuipatul intră la infracțiune, ca la lovire, și atunci erau obligați să deschidă dosar penal. Na… am câștigat asta, am și foaia, doar că pe foaie nu scrie nici cum au fost sancționați, scrie doar că au fost sancționați în consecință.   N-am mai vorbit cu ei absolut deloc, zero. N-au dat niciun semn, eu am și ieșit din zona asta cumva. Am avut și eu podcastul meu, dar de atunci am ieșit pentru că mi-am dat seama cumva că nu e de mine industria asta și sunt mai în siguranță dacă-mi văd de treburile mele. Nu îmi era frică de ei (nr. de Alex Velea și Antonia), dar am văzut cum funcționează lumea asta și pe ce se bazează, iar eu am alte principii și valori. Eu i-am iertat, dar nu am trecut peste eveniment. Sper să se ierte și ei pe ei. Nu ne-am mai intersectat absolut deloc de atunci.  După eveniment am înființat și un ONG de mental health awareness (nr. conștientizare a sănătății mintale) – ,,Vocea Ta”. Deci a reieșit și un lucru pozitiv din toată treaba asta. Poate așa reușesc oamenii să înțeleagă mai multe, dar și câtă putere au să transforme situațiile negative în unele pozitive”, a declarat Francesca, în exclusivitate, pentru  CANCAN.RO.

Noi detalii în cazul sandalului în care au fost implicați Antonia și Alex Velea
Francesca

Antonia și Alex Velea au răspuns acuzațiilor în privința agresiunilor

Amintim că Antonia și Alex Velea au ieșit public să facă declarații pe marginea acestui subiect. Cei doi au negat vehement orice acuzație le este adusă și au precizat că Francesca doar încearcă să le păteze imaginea. Antonia și Alex Velea au mai precizat că vor acționa în instanță împotriva tinerei, deoarece, spun ei, nu există probe care să dovedească spusele acesteia.

Noi detalii în cazul sandalului în care au fost implicați Antonia și Alex Velea
 Antonia și Alex Velea

Citește și: Alex Velea a dezvăluit ce facultate a absolvit! Motivul pentru care artistul refuză să profeseze în acest domeniu. AUDIO Dimineața Nebună

În ultima săptămână s-au făcut numeroase acuzații de bullying la adresa mea și a Antoniei, acuzații nefondate, fără dovezi, cu scop evident defăimător, inițiate de persoane care au ales să creeze un circ mediatic pentru a beneficia de atenție, care au apelat la solidaritate din partea opiniei publice, transformând totul într-o campanie de bullying la adresa noastră. Am preferat să nu comentăm nimic pe baza acestui subiect și să ne concentrăm pe proiectele noastre și să ne protejăm familia de această situație, însă, din păcate, pentru că bullying-ul îndreptat către noi prin mesaje, comentarii și postări din ce în ce mai agresive, vom acționa în instanță aceste persoane pentru a se putea face dreptate și pentru a lămuri această situație care a dus la un val de ură și de jigniri nemeritate. Noi vom continua să ne focusăm pe proiectele noastre și pe familia noastră, pentru că acestea sunt aspectele fundamentale din viața noastră.”, a fost mesajul publicat de Antonia și Alex Velea.