Stiri mondene

Antonia, detalii neștiute din relația cu Alex Velea! De la ce pornesc certurile între cei doi?: „Au fost momente delicate. Acest lucru afecta relația noastră”

Antonia, detalii neștiute din relația cu Alex Velea
Antonia și Alex Velea [Sursa foto: Instagram]
Antonia a vorbit deschis despre relația sa cu Alex Velea. Iată ce spune artista!

Antonia și Alex Velea formează o familie minunată, apreciată și iubită de publicul din România. Cu toții știm că cei doi artiști se bucură de o relație ca-n filme, dar ca în orice cuplu, bineînțeles că mai există și certuri. În cadrul unui interviu, Antonia a scos la iveală detalii neștiute din povestea de dragoste pe care o trăiește alături de partenerul ei de viață. 

Antonia, detalii neștiute din relația cu Alex Velea
Antonia și Alex Velea[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Alex Velea a dezvăluit ce facultate a absolvit! Motivul pentru care artistul refuză să profeseze în acest domeniu. AUDIO Dimineața Nebună

„Suntem geloși în limita «plăcută», aceea în care îți pasă de celălalt, nu în zona agasantă a geloziei. Micile conflicte nu apar de la lucruri serioase, ci de la lucruri banale și, de regulă, se sting repede, pentru că ne dăm seama că nu sunt importante și că poate oboseala și-a spus cuvântul”,  a spus Antonia, pentru unica.ro

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de •AntoniA• (@antonia)

Antonia, despre relația cu Alex Velea: „Ne-am dat seama că iubirea noastră e mult mai importantă”

În continuare, Antonia a vorbit și despre momentele de la începutul relației, care erau destul de complicate, mai ales pentru că multe persoane făceau comentarii deplasate.

Frumoasa artistă a dezvăluit că aceste aspecte le-a afectat, într-o oarecare măsură, viața de cuplu.

Antonia, detalii neștiute din relația cu Alex Velea
Antonia și Alex Velea[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Antonia, motivul pentru care nu vrea să mai participe la emisiuni atât de des: „Mă tem constant! Am ales să nu fiu o victimă”

„Au fost momente delicate la început, când multă lume specula și făcea comentarii deplasate, când eram urmăriți și judecați pentru orice. Acest lucru afecta relația noastră. Dar ne-am dat seama că iubirea noastră e mai importantă și am reușit să depășim orice obstacol”, a mai spus Antonia pentru sursa citată mai sus.