Stiri mondene

Ce a aflat Antonia în urma unor analize de rutină? A fost un adevărat șoc pentru artistă: ”Încerc să am grijă și să fiu puternică”

Ce a aflat Antonia în urma unor analize de rutină
Antonia [Sursa foto: Facebook]
Antonia a făcut dezvăluiri despre sănătate sa în urmă unor analize de rutină. Iată ce a descoperit.

Antonia este una dintre cele mai frumoase și cele mai apreciate femei din România. Are o carieră de invidiat, o relație absolut superbă și o familie care îi oferă zilnic motive să zâmbească. Deși pare că are o viață perfectă și lipsită de griji, cântăreața are, ca orice om, diverse probleme.

Ce a aflat Antonia în urma unor analize de rutină
 Antonia[Sursa foto: Facebook]

Antonia, despre o afecțiune pe care a descoperit-o la ultimele analize făcute: ”Din cauza stresului”

Antonia  a mers să își facă analizele de rutină, dar a avut parte de o surpriză uriașă atunci când au venit rezultatele. Artista a făcut dezvăluiri neașteptate despre vârsta sa psihologică în cadrul unui interviu. Iubita lui Alex Velea a decoperit că, din cauza stresului, vârsta sa biologică este de 69 de ani. 

Citește și: Antonia își face debutul în cinematografie: „A fost un vis ascuns”. Cum a ajuns să joace în filmul de comedie „Haita de acțiune”

„Mă mobilizez să fiu matură şi puternică în toate deciziile relevante din viaţa mea de adult. De părinte. De curând, am făcut nişte analize şi, din cauza stresului, vârsta mea biologică este de 69 de ani. Aşa că trebuie să muncesc mult cu mine să mă echilibrez, să nu mă mai stresez, să cobor această vârstă”,  a declarat Antonia pentru  OK!Magazine.

Antonia știe de unde au apărut toate aceste probleme de sănătate

Programul său de somn este foarte haotic, aceasta reprezentând o adevărată problemă pentru sănătatea sa. Artista a luat deja primele masuri si spune ca acum are grija la alimentatie, face sport si se odihneste mai mult. Primul lucru pe care îl face este să reducă stresul din viața ei. 

Citește și: Antonia, despre criticile primite de-a lungul timpului. Artista nu a mai suportat comentariile răutăcioase la adresa ei și a răbufnit: ”Mulți au râs de mine”

„Somnul nu îmi prea ajunge, dar m-am obişnuit să dorm şi mai puţin, mai ales de când am copiii, dar şi pentru că mereu eram pe drumuri, că am un program destul de încărcat. Cred că m-am şi obişnuit aşa. Încerc să am grijă la alimentaţie, fac sport, iau vitamine, mă odihnesc, stau în linişte atunci când prind momente de linişte. Dimineaţa alarma sună la ora 7, atunci se trezesc copiii şi îi pregătesc de şcoală şi grădiniţă”,  a mai adăugat Antonia.