Stiri mondene

Alex Velea a dezvăluit ce facultate a absolvit! Motivul pentru care artistul refuză să profeseze în acest domeniu. AUDIO Dimineața Nebună

Alex Velea a dezvăluit ce facultate a absolvit
Alex Velea [Sursa foto: Facebook]
Alex Velea este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară, însă foarte puțini știu ce studii are și ce facultate a absolvit. Iată despre ce este vorba!

Alex Velea se mândrește cu o carieră de succes în industria muzicală, însă a muncit extrem de mult pentru a ajunge unde se află astăzi. Artistul este foarte discret în ceea ce privește viața lui personală și încearcă să o țină cât mai departe de ochii curioșilor. 

Alex Velea: „Î mi e drag când fac ceva, dar mi se pare că sunt neîndemânatic”

Multă lume îl cunoaște pe Alex Velea, însă nu mulți știu ce facultate a absolvit acesta după terminarea liceului. Cântărețul a terminat liceul cu media 9,81 și a fost olimpic la limba română, franceză și matematică, ulterior, Alex Velea a urmat facultatea de Inginerie. Invitat în cadrul unei emisiuni de televiziune, artistul a dezvăluit adevăratul motiv pentru care refuză să profeseze în acest domeniu.

Alex Velea a dezvăluit ce facultate a absolvit
Alex Velea[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Alex Velea, noi detalii despre nunta cu Antonia! Motivul pentru care cei doi artiști amână evenimentul: „Încă nu știm ce ne rezervă vremurile” 

Despre acest subiect au vorbit și Mishu și Cosmin în Dimineața Nebună. 

„Am terminat facultatea, dar cu greu. Sunt inginer, dar sper să nu profesez niciodată.

Sincer să fiu o parte din colegii mei chiar fac treaba asta și probabil o fac bine. Mă pricep și eu în a construi, de exemplu mi-au lăsat ai mei un birou pe mână și le-am zis să nu-și facă griji că o să-l montez eu, nu e mare șmecherie. Bineînțeles că n-am reușit să fac asta și i-am cerut ajutorul unui prieten de-al meu. Eram tânăr, aveam vreo 20, 21 de ani și stăteam într-o camera până când la final știu că n-am fost în stare să punem cipurile alea și tot ce trebuia noi să unim, dar le-am bătut în cuie”.

Alex Velea a dezvăluit ce facultate a absolvit
Alex Velea[Sursa foto: Facebook]

„Dacă mă pune cineva să schimb o priză nu sunt în stare, adică mi-e teamă. De când sunt inginer am montat patru șezlonguri la mine acasă. Mie îmi e drag când fac ceva, dar mi se pare că sunt neîndemânatic, adică chiar dacă e mic ce fac mi se pare că am făcut ceva extrem de notabil și spun „uite că sunt în stare să fac și eu”. Eu știu mai bine să cânt, să dansez, să fac orice altceva”,  a povestit Alex Velea.