Stiri

Elton John, infectat cu COVID-19! Artistul și-a anulat două concerte: „Vreau să asigur siguranţa mea şi pe a echipei mele”

Elton John, infectat cu COVID-19! Artistul și-a anulat două concerte
Elton John, infectat cu COVID-19! Artistul și-a anulat două concerte [Sursa foto: Instagram]
Elton John s-a infectat cu Covid-19 şi este obligat să-şi amâne, din nou, două concerte din turneul său de adio. Primele declarații ale artistului!

Cele două spectacole ale lui Elton John la American Airlines Center din Dallas au fost amânate după ce artistul a fost testat pozitiv cu COVID-19. Spectacolele au fost programate pentru marți și miercuri, 25 și 26 ianuarie. Concertul este de așteptat să fie reprogramat pentru o dată ulterioară. Cântărețul a făcut anunțul pe pagina sa de Instagram! 

Elton John, infectat cu COVID-19! Artistul și-a anulat două concerte
Elton John, infectat cu COVID-19! Artistul și-a anulat două concerte[Sursa foto: Instagram]

Am contractat Covid şi trebuie deci să reprogramez concertele mele de la Dallas.

Din fericire, sunt vaccinat complet şi am primit doza a treia, iar simptomele mele sunt uşoare, deci sunt sigur că pot să susţin concertul sâmbătă, la North Little Rock, în Arkansas. Este mereu o decepţie să amâni concerte(...), dar vreau să asigur siguranţa mea şi pe a echipei mele”, a explicat muzicianul.

Elton John, infectat cu COVID-19! Artistul și-a anulat două concerte
Elton John, infectat cu COVID-19! Artistul și-a anulat două concerte[Sursa foto: Instagram]

Elton John şi-a reluat turneul de adio după doi ani de pauză

Elton John și-a început turneul de adio „Farewell Yellow Brick Road” în 2018, plănuind peste 300 de întâlniri în trei ani în întreaga lume, înainte de a fi afectat de pandemia de coronavirus. La fel ca alţi muzicieni, artistul a fost nevoit să îşi amâne spectacole live din cauza pandemiei de COVID-19. Cântărețul, celebru pentru hituri precum "Tiny Dancer" şi "Crocodile Rock", a urcat din nou pe scenă, în New Orleans.  

Citeste si: Ed Sheeran şi Elton John, pe primul loc în topul britanic al single-urilor

Uau, nu am mai cântat într-un concert de pe 6 martie 2020. Este o nouă experienţă pentru noi, nu am mai avut niciodată atât de mult timp liber în viaţa mea... să cânt muzică, cel puţin de la 17 ani.(...) Pot să vă spun că aţi păstrat biletele timp de 745 de zile. Şi nu vă pot mulţumi suficient pentru cât aţi fost de răbdători. Trăim în vremuri ciudate, dar ne vom simţi bine”  .  a spus Elton John.

Citește continuarea aici!