Stiri mondene

Elon Musk și Natasha Bassett s-au despărțit! Motivul pentru care cei doi nu mai formează un cuplu

Elon Musk și Natasha Bassett s-au despărțit
Elon Musk și Natasha Bassett s-au despărțit
Elon Musk și Natasha Bassett s-au despărțit, după câteva luni de relație. Care este motivul separării?!

Elon Musk și Natasha Bassett au trăit o frumoasă poveste de dragoste aproximativ cinci luni, după care au decis să pună punct relației. Vestea că cei doi nu mai formează un cuplu, a venit la scurt timp după ce omul de afaceri a confirmat că în toamna anului trecut a devenit tată de gemeni. Mama copiilor este directoarea de la Neuralink, o altă companie deținută de afacerist. Ultima oară au fost surprinși în luna februarie, când se îmbarcau într-un avion privat din flota fondatorului Tesla & Space X. 

„Natasha a învățat extrem de multe lucruri de la Elon și este recunoscătoare pentru timpul pe care l-au petrecut împreună, deoarece a fost foarte special”,  a declarat o sursă apropiată pentru HollywoodLife.

Elon Musk și Natasha Bassett s-au despărțit
Elon Musk

Citeste si: Elon Musk renunță la Twitter! Prima reacție a miliardarului după ce Twitter a anunțat că îl dau în judecată: „Acum vor să mă forțeze să cumpăr Twitter în instanță”

Aceasta a mai precizat și că Natasha Bassett își dorește să se concentreze acum asupra carierei sale de actriță. Tânăra a apărut recent în filmul Elvis, unde joacă rolul lui Dixie Locke, iubita din liceu a Regelui Rock & Roll-ului.

„Actoria a fost întotdeauna visul ei și este prima ei dragoste adevărată. Acum primește genul de recunoaștere pentru care a muncit atât de mult toată viața. Natasha știe că trebuie să parcurgă singură pașii următori”, a mai adăugat sursa.

Shivon Zilis
Shivon Zilis

Cine este Shivon Zilis, femeia care i-a dăruit gemeni lui Elon Musk

Shivon Zilis, femeia care i-a dăruit gemeni, în secret, lui Elon Musl are 36 de ani și s-a născut în Canada. A studiat economie, dar și filosofie la Universitatea Yale și este considerată ca fiind o persoană de succes în lumea inteligenței artificiale. Femeia este director de proiecte și operațiuni speciale la Neuralink, firmă de neurotehnologie a lui Elon Musk. Conform surselor, Elon Musk și Shivon Zilis au depus o cerere la tribunal pentru a schimba numele gemenilor, astfel încât să conțină și numele tatălui, dar și prenumele mamei. 

Citeste si: Elon Musk vs. Vladimir Putin: Care sunt regulile "Single combat" şi cine ar câştiga o astfel de luptă?

Elon Musk și Natasha Bassett s-au despărțit
Elon Musk

Câți copii are Elon Musk

Elon Musk are 9 copii recunoscuți, inclusiv cinci copii cu prima sa soție, Justine Musk, și doi cu solista Claire Boucher, cunoscută profesional drept Grimes. Anul trecut, fondatorul Tesla a devenit tată de gemeni, după ce a făcut doi copii cu Shivon Zilis, directorul executiv al companiei Neuralink.