Stiri

Elon Musk vs. Vladimir Putin: Care sunt regulile "Single combat" şi cine ar câştiga o astfel de luptă?

Elon Musk vs. Vladimir Putin: Care sunt regulile
Elon Musk vs. Vladimir Putin: Care sunt regulile "Single combat" şi cine ar câştiga o astfel de luptă? [Sursa foto: Facebook]
Elon Musk l-a provocat pe Tweeter pe Vladimir Putin la o luptă unu-la-unu, miza fiind Ucraina.

CEO-ul Tesla și SpaceX, Elon Musk, care pe Twitter are peste 77 de milioane de urmăritori este deja recunoscut pentru tweeturile sale. În ultima sa postare făcută pe platoforma de socializare, miliardarul l-a provocat pe Vladimir Putin la o luptă. Elon Musk vrea ca Putin să-și demonstreze curajul propriu prin forța fizică și nu prin intermediul armelor, așa cum face acum în Ucraina. 

Citeste si: Cine este Mykhailo Fedorov, tânărul care luptă online împotriva Rusiei. Este omul de bază al lui Volodimir Zelenski și a obținut victorii importante până acum

„Îl provoc pe Vladimir Putin la luptă unică. Miza este Ucraina”, a scris Elon Musk în mediul online. „Accepți această luptă?”, a mai adăugat Elon Musk în limba rusă. 

Deși postarea a avut aproape 300.000 de aprecieri, nu toată lumea a fost mulțumită de provocare. Dmitri Rogozin, directorul general al agenției spațiale ruse, a răspuns tweet-ului și l-a etichetat pe Elon pe Musk drept „slăbit” și „mic diavol”.

„Tu, micuțule diavol, ești încă tânăr. Concurează cu mine, slabănogule; Ar fi doar o pierdere de timp. Depășește-mi întâi fratele", a răspuns Rogozin, scrie 1News.com.

Elon Musk și Vladimir Putin, pasionați de sport! Ce lupte au practicat cei doi?! 

Cu toate că Vladimir Putin nu a răspuns momentan provocării lansate de Elon Musk, trebuie să știi câteva detalii privind capacitatea celor doi de a se lupta. 

 Elon Musk vs. Vladimir Putin
Elon Musk vs. Vladimir Putin

Miliardarul Elon Musk declara în martie anul trecut că a făcut arte marțiale în copilărie: kyokushin karate, taekwondo, judo și jiu-jitsu brazilian. 

Liderul de la Kremlin are centura neagră la judo și, până acum două săptămâni era președinte onorific al Federației Internaționale de Judo, dar titlul i-a fost suspendat, iar centura neagră i-a fost retrasă.

În contextul războiului din Ucraina, Musk a spus de mai multe ori că va ajuta pe cât posibil țara invadată, mai ales cu ajutorul sistemului de sateliți Starlink care furnizează conexiune internet