Stiri mondene

Elena Marin, eliminată de la Survivor România 2021

Elena Marin, eliminată de la Survivor România 2021
Elena Marin a părăsit în lacrimi competiția Survivor România 2021!

Competiția fenomen „Survivor România 2021” se apropie cu pași repezi de marea finală! În prima semifinală a competiției Zanni, Elena Marin și Maria Chițu au intrat în cursa pentru votul publicului. Cei trei concurenți din Republica Dominicană au trecut prin emoții cât se poate de mari, cu atât mai mult cu cât unul dintre ei se afla în pericol de eliminare. Faimoasa a primit cele mai puține voturi din partea publicului de acasă și a fost nevoită să-și ia adio de la șansa de a ajunge în marea finală.

„A fost o expriență frumoasă, pe care nu o voi uita niciodată. Au fost foarte multe momente frumoase, am avut multe lucruri de învățat aici, m-am redescoperit. Am învățat de la fiecare câte ceva. Mai era un singur pas. Sunt mândră de mine, că am ajuns până aici. În același timp îmi doream să pot mai mult. Încerc să nu mă critic, dar întotdeauna te gândești la ce ai greșit, la ce aș schimba la mine, să reușesc să ajung până la final. Vreau să mulțumesc celor care m-au susținut. Mulțumesc Survivor pentru șansa pe care mi-au oferit-o, că de fiecare dată ne-ați susținut în mod egal. Ați fost ca un tătic pentru noi, mulțumesc producției, oamenilor care și-au desfășurat munca cot la cot cu noi și au trăit în aceleași condiții, departe de familii. A fost un proiect unic, pe care nu-l voi uita niciodată”,  a spus Elena Marin. 

Finala Survivor România 2021

Marius Crăciun, Andrei Dascălu, Zanni și Maria Chițu au rămas în concurs, iar ediția următoare se anunță la fel de emoționantă, având în vedere că sâmbătă, pe 10 iulie, aflăm cine este marele câștigător.

Finala Survivor România 2021

„Sunt foarte fericit. Aveam mare nevoie de această victorie. Mă bucur că eu și Marius avem locurile asigurate în ultimii patru. Mă bucur că am putut demonstra că îmi merit locul aici.”, a spus Andrei Dascălu.

Survivor România 2021

Mă simt foarte bine, foarte dulce. La început când am văzut traseul și final, nu mă așteptam să fiu priceput la aruncările la coș. De-aia am avut o aruncare din oală, dar se pare că a funcționat.La prima intrare cu Maria știam că aruncă foarte bine și credeam că nu am nicio șansă. A fost un meci strâns, apoi cu Zanni am întors scorul și m-am calificat în finală cu Elena. Știam că trebuie să rămân concentrat la fiecare aruncare de minge și am reușit. Uneori când mă subestimez reușesc să mă surprind, la unele aruncări. Resimt o durere de musculatură, dar mă bucur că astăzi am reușit să dau tot și m-am salvat astăzi. Îi felicit pe toți.”, a spus Marius Crăciun.