Stiri mondene

Marius Crăciun, câștigătorul primului joc individual de la Survivor România

Marius Crăciun, câștigătorul la primul joc individual de la Survivor România
Marius Crăciun, câștigătorul la primul joc individual de la Survivor România [Sursa foto: Instagram]
Marius Crăciun este câștigătorul primul joc individual de la Survivor România. Concurentul va fi nevoit să facă o nominalizare.

Jocurile individuale de la Survivor România au început. Cei șase concurenți au avut o primă probă de concentare la care s-au ales echipele, după care au intrat pe traseu. Concurenții care s-au remarcat pe traseu au fost Andrei și Marius care s-au luptat cot la cot, scorul fiind unul foarte strâns. 

Marius Crăciun, câștigătorul primului joc individual de imunitate și cel care va face prima nominalizare

Marius Crăciun: Mă bucur că am putut să câştig toate jocurile. Mi-am dat seama abia acum ce înseamnă Survivor. M-am bucurat că am putut să concurez împotriva fratelui meu Andrei. Scorul a fost strâns. Îi felicit pe toți că au luptat și suntem nerăbdători să vedem ce vom face mâine. 

Andrei: Mă simt foarte obosit. A fost o zi foarte grea. Am tras din greu să ajung în finală. M-au lăsat picioarele pe traseu, era să-mi rup gâtul de vreo câteva ori. Nu e loc de scuze, trebuie să dăm totul, să demonstrăm ce e mai bun. Sper să-l egalez pe Marius, azi a fost mai bun, bravo lui. 

Elena: Nu mă simt foarte bne. M-am uitat cât de intens s-au luotat băieții. Au fost 17 intrări ale lui Andrei și vreo 13 ale lui Marius. Va trebuie să trag mai mult să mă antrenez mai mult. Am reușit să aduc un punct, m-am bucurat foarte atre, credam că voi aduce și al doilea punct. Nu am avut ce să mai fac. Sper că se vor schimba cumva jocurile, dacă nu, nu-mi rămâne decât să îmbunătățesc și să mă încred în calitățile mele. 

Zanni: N-am fost suficient de bun. E chestia aia că simți să te scuzi să faci ceva în plus dacă pierzi: am pierdut, au câștigat altții, foarte buni. M-am săturat de chestiile alea. Unii se scuză și se scuză în avans. Dacă vor fi bazine de înotat vreo 200 de metri și eu sunt deficitar în apă, nu o să mă plâng că de ce îmi dați trasee cu apă. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Survivor Romania (@survivorromania.oficial)