Stiri mondene

Andrei Dascălu, favoritul publicului la Survivor România! Cum a reacționat Albert când a aflat vestea?!

Andrei Dascălu, favoritul publicului la Survivor România!
Andrei Dascălu, favoritul publicului la Survivor România! [Sursa foto: Captură YouTube]
Andrei l-a detronat pe Albert de pe locul de favorit al publicului. Cum a reacțioant când a aflat?!

Andrei Dascălu a ieșit favorit al publicului după o perioadă lungă de timp în care doar Albert a avut parte de acest titlu. Concurentul s-a emoționat teribil și aproape că nu mai știa să mai vorbească când a aflat vestea. 

Andrei Dascălu, favoritul publicului la Survivor România!
Andrei Dascălu, favoritul publicului la Survivor România! [Sursa foto: Captură YouTube]

„Îmi bate inima foarte tare, nu mă așteptam la așa ceva. Este un lucru mare pentru mine, nu mă așteptam să ies favorit.

Locul 1 este un lucru foarte mare. Mulțumesc oamenilor care m-au votat, care mă susțin. Mulțumesc constănțenilor mei care sunt alături de mine. Nu mă așteptam vreodată să ies favorit în această competiție. Încă sunt în șoc un pic, sunt șocat. Mulțumesc din suflet tuturor, apreciez foarte mult. Recunosc că am avut o săptămână proastă, dar cu această săptămână că am ieșit pe locul 1 mă motivează foarte tare și cu siguranță voi dovedi și mai mult pe traseu.
Sunt în șoc, nu mă așteptam. Îmi cer scuze că mă repet. Le mulțumesc din suflet oamenilor și sper să fie alături de mine în continuare și tot ce voi face aici va fi dedicat lor, pentru că mi-au demonstrat că sunt alături de mine și merită chestia asta. Voi da tot ce am mai bun și sper să-i fac mândri”
, a spus Andrei Dascălu

Și așa cum a spus și el, titlul de favorit al săptămânii vine la pachet cu responsabilitatea de a nominaliza spre eliminare un alt concurent, așa că Andrei a ales să-l nominalizeze pe Albert, știind deja că nu are cum să fie la coada clasamentului. 

„Știu că trebuie să nominalizez unul dintre băieți, asta e chestia nasoală. Motive nu cred că mai sunt, din motive sportive nu aș putea nominaliza pe nimeni de aici.  Nu am nimic cu această persoană. Doar că nu-mi pot vota fratele. Această persoană cred că este  în top, pentru că a fost favorit. Pe Marius nu o să-l pot nominaliza, iar pe cine voi nominaliza este Albert. Sper să nu se supere, cred că este în top și nu are șanse să iasă în seara asta din competiție”,  a spus Andrei Dascălu.

Cum a reacționat Albert când a fost nominalizat de Andrei Dascălu?!

„E normal, nu am ce să-i spun  lui Andrei. Dacă aș fi fost în locul lui, la fel nominalizam. Sunt ok cu alegerea lui, nu am niciun sentiment. Aștept deznodământul din seara asta și sper că oamenii au văzut ce s-a întâmplat în săptămâna asta.

Andrei Dascălu, favoritul publicului la Survivor România!
Andrei Dascălu, favoritul publicului la Survivor România! [Sursa foto: Captură YouTube]

Am mai fost nominalizat de foarte multe ori și sunt obișnuit cu asta. Votul lui Andrei e corect”, a spus Albert când a auzit că a fost nominalizat de Andrei. 

Survivor România a fost părăsit aseară de către Adelina