Stiri mondene

Albert Oprea, eliminat de la Survivor România 2021

Albert Oprea, eliminat de la Survivor România 2021
Eliminare neașteptată în Republica Dominicană! Cu o săptămână înainte de Marea Finală, Albert Oprea a fost eliminat de la Survivor România.

Competiția fenomen „Survivor România 2021” se apropie cu pași repezi de marea finală! După prima săptămână de individuale, concurenții care au intrat în cursa pentru votul publicului au fost Marius Crăciun, Elena Marin și Albert Oprea. După jumătate de an în care a îndurat oboseala, frigul, foamea, presiunea competiției și condițiile extreme de supraviețuire, Albert Oprea fost eliminat de la Survivor România. În momentul când și-a auzit numele, războinicul a început să plângă. Fostul concurent de la Survivor a ținut să le mulțumească tuturor pentru toată susținerea. Mai mult, Albert Oprea a spus că singurul său regret este că nu și-a putut ține promisiunea față de tatăl său, aceea de a ajunge în marea finală.

Albert Oprea, eliminat de la Survivor România 2021

Albert Oprea: „Plec cu multe amintiri frumoase”

„Am venit aici cu gândul de a câștiga și a ajunge în finală. Regretele pe care vi le-am spus sunt și singurele, pentru că știam că se ajunge la momentul ăsta să părăsesc competiția și nu-mi doream deloc. Aș fi vrut să-mi îndeplinesc visul de a fi în finală și să mă țin de promisiunea pe care i-am făcut-o tatălui meu. Asta mă doare cel mai rău, plus că au fost atâția oameni care m-au votat. Vreau să-mi cer scuze, am dat tot ce ma putut. Nu am avut nicio secunda gândul de a renunța. Dacă v-am dezamăgit, credeți-mă că nu am avut intenția asta. Până în momentul ăsta, rămăsesem veteranul echipei. Îi predau ștafeta lui Andrei. L-am coniderat cel mai bun din echipa noastră. Plec cu multe aminitiri frumoase și o ultimă amintire pe care mi-a oferit-o Zanni. A fost foarte frumos gestul pe care l-a făcut pentru mine.

Albert Oprea, eliminat de la Survivor România 2021

Îmi doresc din suflet ca cel care merită să câștige emisiunea asta și publicul decide cine merită. Vreau să-i multumesc publicului, că m-a votat când nimeni nu mă mai voia. Le mulțumesc tuturor și în special câtorva persoane care m-au susținut. E vorba de Lucian Barbu, Alin Sălăjean, fratele meu pe care l-am iubit cel mai mult în competiția asta, Marilena, Roxana Ghiță, Deea, acești trigri din stânga și dreapta mea. Maria(Hîngu), îi mulțumesc și ei, a fost o persoană importantă aici pentru mine. Îi mulțumesc lui Zanni încă o dată și i-am promis că mă voi revanșa. Elena, am spus-o mereu că tu meriți să ajungi în finală, ești femeie, ai îndurat foarte multe, te felicit, să-ți dea Dumnezeu sănătate. Zanni, cel mai frumos nebun din competiția asta, ai o inteligență incredibilă la vârsta ta.(...)”, a spus Albert Oprea