Stiri mondene

Elena Gheorghe, anunțul mult așteptat de fani! Artista revine pe scenă, după doi ani de pauză: „Acum ne concentrăm foarte tare pe carieră”

Elena Gheorghe revine pe scenă, după doi ani de pauză
Elena Gheorghe revine pe scenă, după doi ani de pauză [Sursa foto: Facebook]
Elena Gheorghe și-a anunțat fanii că va reveni pe scenă, după doi ani de pauză. Ce planuri are artista?!

Elena Gheorghe este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, nu doar pentru talentul său, ci și pentru carisma de care a dat dovadă de-a lungul anilor. După doi ani de pauză din cauza pandemiei, cântăreața și-a propus să revină în forță pe scenă. În cadrul unui interviu oferit pentru Wowbiz.ro, frumoasa artistă a declarat că a venit timpul să se concentreze și pe carieră, după o perioadă în care s-a focusat pe partea de familie. 

Citeste si: "În sfârșit se întâmplă!" Elena Gheorghe a dat vestea cea mare, pe rețelele de socializare! Adela Popescu, prima care a reacționat: "Cuscră, felicitări!"

„Acum ne concentrăm foarte tare pe carieră, pentru că am avut la dispoziție doi ani de zile și am stat și chiar am fost super focusați pe partea asta de familie. Desigur că este o prioritate pentru noi și va rămâne așa, dar trebuie să mai facem loc și pentru carieră, căci a cam avut de suferit în ăștia doi ani de zile.

(...) Ne-am apucat deja de Sala Palatului și lucrăm pentru show-ul de acolo, iar pentru show-ul nostru de muzică latino, îl refacem și pe el. O să filmăm și niște clipuri, acum."
, a declarat Elena Gheorghe.

Elena Gheorghe revine pe scenă, după doi ani de pauză
Elena Gheorghe revine pe scenă, după doi ani de pauză[Sursa foto: Facebook]

Elena Gheorghe își poate susține concertul amânat în urmă cu doi ani

Nu este pentru prima dată când își surprinde fanii, artista a anunțat recent că își poate susține concertul amânat în urmă cu doi ani.

Citeste si: Elena Gheorghe, dezvăluiri emoționante după moartea bunicii sale! Cum se simte artista: ”Nu prea am fost activă, n-am fost în firea mea”

„  Dragii mei, astăzi e o zi mare, cu o veste pe măsură! În sfârșit se întâmplă! Am așteptat 2 ani cu sufletul la gură, cu o sete uriașă de a vă dărui glasul meu pus pe cea mai veselă muzică, muzică armaneasca. După atâta timp în care am fost privați de hrana sufletului, muzica, dau astăzi startul celui mai mare concert armănesc al anului.

Voi avea invitați de seamă la care nici nu vă gândiți.(...) Celor ce au cumpărat biletele încă de acum 2 ani le mulțumesc din inimă că au avut atâta răbdare. Vă aștept pe toți cu mare drag să ne bucurăm și să petrecem asșa cum n-am mai petrecut.”, le-a mărturisit Elena Gheorghe fanilor.

Citește continuarea aici!