Stiri mondene

Elena Gheorghe, anunț surprinzător pentru fani! Ce se întâmplă cu artista?!: „În sfârșit! Am așteptat 2 ani cu sufletul la gură”

Elena Gheorghe, anunț surprinzător pentru fani!
Elena Gheorghe, anunț surprinzător pentru fani! [Sursa foto: Instagram]
Elena Gheorghe a reușit să-și surprindă fanii din mediul online cu un anunț pe care l-a făcut recent. Uite despre ce este vorba!

Elena Gheorghe este una dintre cel mai apreciate artiste de publicul românesc! De-a lungul timpului, cântăreața și-a format o comunitate mare de fani în mediul online, acolo unde le împărtășește detalii din viața ei profesională, dar și din cea personală. Recent, vedeta și-a luat fanii prin surprindere, prin intermediul unui mesaj surprinzător postat la InstaStory. Mai exact, artista își poate susține concertul amânat în urmă cu doi ani. 

Elena Gheorghe, anunț surprinzător pentru fanii
Elena Gheorghe, anunț surprinzător pentru fanii[Sursa foto: Instagram]

„Dragii mei, astăzi e o zi mare, cu o veste pe măsură! În sfârșit se întâmplă! Am așteptat 2 ani cu sufletul la gură, cu o sete uriașă de a vă dărui glasul meu pus pe cea mai veselă muzică, muzică armaneasca. După atâta timp în care am fost privați de hrana sufletului, muzica, dau astăzi startul celui mai mare concert armănesc al anului. Voi avea invitați de seamă la care nici nu vă gândiți.(...) Celor ce au cumpărat biletele încă de acum 2 ani le mulțumesc din inimă că au avut atâta răbdare. Vă aștept pe toți cu mare drag să ne bucurăm și să petrecem asșa cum n-am mai petrecut.”, le-a mărturisit Elena Gheorghe fanilor.

Elena Gheorghe, anunț surprinzător pentru fanii:
Elena Gheorghe, anunț surprinzător pentru fanii:[Sursa foto: Instagram]

Cum au reacționat fanii artistei?!: „Am biletele cumpărate de 2 ani”

Anunțul nu a trecut neobservat, motiv pentru care atât fanii artistei, cât și colegii de breaslă au reacționat imediat.

„O, ce veste frumoasă”/ „Am biletele cumpărate de 2 ani. Este cadou de ziua de naștere a soțului meu”/ „Una dintre cele mai frumoase vești/, suntt câteva in reacțiile lăsate de internauți.

Citeste si: Elena Gheorghe, dezvăluiri emoționante după moartea bunicii sale! Cum se simte artista: ”Nu prea am fost activă, n-am fost în firea mea”

„Cuscraaaa, felicitări! Dar vreau și eu la concert”, a reacționat și Adela Popescu. 

„Cuscra, pe tine și pe cuscru vă așteaptă cele mai bune locuri”, a răspuns Elena Gheorghe.