Stiri mondene

Elena Gheorghe, dezvăluiri emoționante după moartea bunicii sale! Cum se simte artista: ”Nu prea am fost activă, n-am fost în firea mea”

Elena Gheorghe, dezvăluiri emoționante după moartea bunicii sale
Elena Gheorghe, dezvăluiri emoționante după moartea bunicii sale [Sursa foto: Instagram]
După decesul bunicii sale, Elena Gheorghe a făcut câteva confesiuni în mediul online. Uite ce dezvăluiri a făcut artista!

Chiar în preajma Sărbătorilor de iarnă, una dintre cele mai importante persoane din viața artistei și anume bunica ei s-a stins din viață. Elena Gheorghe a fost foarte atașată de bunica sa și a văzut întotdeauna în ea un exemplu de bunătate și blândețe. Deși este devastată de durere, cântăreața încearcă să fie puternică pentru cei dragi. 

Elena Gheorghe, dezvăluiri emoționante după moartea bunicii sale
Elena Gheorghe, dezvăluiri emoționante după moartea bunicii sale[Sursa foto: Instagram]

De-a lungul anilor, Elena Gheorghe a fost foarte activă în mediul online, acolo unde își ține comunitatea la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața sa.

Pentru că a lipsit o perioadă, artista și-a justificat motivul pentru care nu a mai postat.  

Citeste si: Elena Gheorghe, în doliu! Prima reacție după moartea bunicii sale: „Vei ramane pentru mine un exemplu”

„Zilele astea nu prea am fost eu activă, n-am fost în firea mea. Trebuie să continuăm să facem lucruri frumoase, trebuie să fim alături de cei dragi, să îi iubim și să-i apreciem în fiecare zi”, a declarat Elena Gheorghe pe pagina sa personală de Instagram.

Elena Gheorghe, dezvăluiri emoționante după moartea bunicii sale
Elena Gheorghe, dezvăluiri emoționante după moartea bunicii sale[Sursa foto: Instagram]

Ce a ajutat-o pe Elena Gheorghe să treacă peste decesul bunicii sale?!

Pentru a putea trece mai repede peste moartea bunicii sale, moment care i-a adus o durere de nedescris, Elena Gheorghe s-a refugiat în muzică. În urmă cu câteva zile, artista a postat o fotografie, într-un story pe Instagram, în care aceasta ținea un microfon în mână, alături de mesaj.

Citeste si: Întreaga familie a Elenei Gheorghe, infectată cu COVID-19! Primele declarații ale artistei: ”Am trecut prin toate stările”

„La terapie!", a scris Elena Gheorghe